Νέα παράταση του lockdown για μια εβδομάδα!

Απομακρύνεται όλο και περισσότερο η άρση των περιοριστικών μέτρων

Must Read

Παράταση του lockdown για ακόμα μια εβδομάδα ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, αφού η διασπορά της πανδημίας εξακολουθεί να πιέζει ασφυκτικά τα υποστελεχωμένα νοσοκομεία της χώρας.

Σύμφωνα με το σχέδιο της κυβέρνησης το οποίο στήνεται ως συνήθως τελευταία στιγμή, τα περιοριστικά μέτρα παρατείνονται μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου. Νωρίτερα, ανακοινώθηκε από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ότι τα καταστήματα με εποχιακά είδη θα ανοίξουν την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου. Μάλιστα, δόθηκε πράσινο φως στα σούπερ μάρκετ να πωλούν χριστουγεννιάτικα είδη που έως τώρα ήταν καλυμμένα με κορδέλες… απαγόρευσης.

Μιλούν για μείωση κρουσμάτων αλλά ούτε που ξέρουμε τι συμβαίνει στην πραγματικότητα

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, παρατηρείται σταθεροποίηση ή και πολύ αργή μείωση κρουσμάτων, τη στιγμή που επιστήμονες από την ιατρική κοινότητα αμφιβάλλουν για τα συμπεράσματα της κυβέρνησης, αφού  η δυσαναλογία στον αριθμό των τεστ που πραγματοποιούνται καθημερινά, δεν μπορεί να δώσει καθαρή εικόνα. Επιπλέον, ο κυβερνητικος εκπρόσωπος, ακόμα μια φορά «πιπίλισε» την γνωστή καραμέλα της μονοφωνίας και επικαλέστηκε ως fake news τις αποκαλύψεις για τα
δύο διαφορετικά συστήματα καταγραφής των κρουσμάτων για τα οποία σύσσωμη η αντιπολίτευση ζητά εξηγήσεις. 

«Έρχεται καμπάνια για εμβολιασμούς»

Mιλώντας για το σχέδιο εμβολιασμού ο Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε ότι θα είναι  «εθελοντικός και δωρεάν» ενώ μετά από τις ευπαθείς ομάδες και τους υγειονομικούς, αναμένεται να εμβολιάζονται 2.117.440 πολίτες τον μήνα. Απαντώντας στην ερώτηση που αφορά πρόσφατες δημοσκοπήσεις για το αντιεμβολιαστικό κίνημα, ο κ. Πέτσας έσπευσε να ενημερώσει ότι ο πρωθυπουργός θα εμβολιαστεί δημόσια για να δώσει το παράδειγμα. Προανήγγειλε δε και επερχόμενη και τρίτη ομώνυμη λίστα μέσω ενημερωτικής καμπάνιας για τους εμβολιασμούς…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This