Γιατρός στο Μαϊάμι πέθανε 16 ημέρες αφότου έκανε το εμβόλιο της Pfizer!

Must Read

Τον θάνατο ενός 56χρονου από το Μαϊάμι, 16 ημέρες αφότου του χορηγήθηκε το εμβόλιο της Pfizer για τον κορωνοϊό ερευνά η φαρμακοβιομηχανία.

Πρόκειται για τον Γκρέγκορι Μάικλ, γιατρό από το Μαϊάμι, ο οποίος αφού εμβολιάστηκε και χωρίς να έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα, έφυγε από τη ζωή, αφού παρουσίασε ιδιοπαθή θρομβοπενική πορφύρα (ITP) – μία διαταραχή της πήξης του αίματος που οφείλεται στα χαμηλά επίπεδα αιμοπεταλίων – και σε συνέχεια εγκεφαλικού που υπέστη.

Την υπόθεση φέρνει στη δημοσιότητα η Daily Mail, φιλοξενώντας και τις δηλώσεις της συζύγου του γιατρού από το Μαϊάμι, Χάιντι Νέκελμαν, η οποία σπεύδει να τονίσει ότι ο 56χρονος ήταν απολύτως υγιής, μέχρις ότου εμβολιάστηκε έναντι του κορωνοϊού, στις 18 Δεκεμβρίου του 2020.

εμβόλιο

Σημειωτέον ότι εάν επιβεβαιωθεί πως ο θάνατός του έχει άμεση σύνδεση με το εμβόλιο, θα πρόκειται για το πρώτο γνωστό περιστατικό θανάτου λόγω του εμβολίου κατά του κορωνοϊού. 

Εντούτοις, εκπρόσωπος της Pfizer που μίλησε στη βρετανική εφημερίδα, ανέφερε ότι στην παρούσα φάση, δεν πιστεύεται ότι ο θάνατος του 56χρονος συνδέεται με το εμβόλιο.

 

Επιπλέον 300.000.000 δόσεις από Pfizer εξασφάλισε η Κομισιόν

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επεκτείνει το συμβόλαιο που έχει με την Pfizer/ΒιοΝtech όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η Πρόεδρος της Κομισιόν. Σύμφωνα με την Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν, η Κομισιόν εξασφάλισε 300.000.000 επιπλέον δόσεις από την Pfizer/ ΒioNtech.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This