Αστυνομικός του Α.Τ. Πύργου η 37χρονη που «έφυγε» στο αποτρόπαιο τροχαίο στην Κρήτη μαζί με την κορούλα της

Ο πατέρας της ένας από τους πρώτους ανθρώπους που τις αντίκρισε νεκρές

Must Read

Πραγματικά σοκαριστικές οι εικόνες από το τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στις Μοίρες Ηρακλείου, όπου έχασαν τη ζωή τους μια 37χρονη μητέρα δύο παιδιών, μαζί με τη μόλις δύο ετών κορούλα της.   

Σύμφωνα με πληροφορίες από κρητικά ΜΜΕ, το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σε κοντινή απόσταση, 50-100 μέτρα, από το σπίτι της άτυχης γυναίκας, με τις ίδιες πληροφορίες να αναφέρουν πως ένας από τους ανθρώπους που αντίκρισαν νεκρές μάνα και κόρη ήταν ο πατέρας της 37χρονης. Η αδικοχαμένη Όλγα Φ. ήταν αστυνομικός που υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Πύργου, παντρεμένη με ειδικό φρουρό, με τον οποίο είχαν αποκτήσει και ένα αγοράκι, ενώ στο παρελθόν η ίδια είχε υπηρετήσει και στο υπασπιστήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου.

πηγή: apopsilive.gr
πηγή: apopsilive.gr

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο αγροτικό όχημα που συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες, προς το παρόν, συνθήκες με το όχημα της άτυχης γυναίκας, που είχε σχεδόν διασχίσει τη διασταύρωση Φανερωμένης – Γαλιάς, επέβαιναν δύο αλλοδαποί. Και, πιο συγκεκριμένα, ένας άνδρας αλβανικής καταγωγής, ο οποίος φέρεται να ήταν και ο οδηγός του οχήματος, με συνεπιβάτη έναν άνδρα ασιατικής καταγωγής, οι οποίοι και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα.

πηγή: Δια-SOS-τε τη Μεσαρά @diasostetimesara

Κάμερα παρακείμενου σπιτιού μπορεί να βοηθήσει στην έρευνα

Την υπόθεση, όπως αναφέρει το cretalive.gr, χειρίζονται οι αστυνομικοί του Τμήματος Φαιστού, οι οποίοι, παρότι σοκαρισμένοι, λόγω της προσωπικής γνωριμίας με την άτυχη Όλγα Φ., προσπαθούν να εξακριβώσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το μοιραίο. Μάλιστα, κλειδί στην έρευνα θα αποτελέσει, σύμφωνα με εκτιμήσεις, κάμερα κλειστού κυκλώματος από παρακείμενο σπίτι που ενδέχεται να κατέγραψε το τραγικό τροχαίο.

πηγή: Δια-SOS-τε τη Μεσαρά @diasostetimesara

Θυμίζουμε ότι στο σημείο του τροχαίου έσπευσαν άμεσα δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ωστόσο, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η μάνα με την κόρη της είχαν ήδη μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας από διερχόμενους οδηγούς. Όσον αφορά στους δύο επιβαίνοντες στο αγροτικό όχημα, διεκομίστηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου, επίσης με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο συνόδευαν περιπολικά.

*πηγές φωτό: cretalive.gr, Δια-SOS-τε τη Μεσαρά @diasostetimesara, apopsilive.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This