Συναγερμός στην Κρήτη: Θετικοί στον κορωνοϊό ιερέας και η οικογένειά του!

Must Read

Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες στην Κρήτη και στο χωριό Αρκαλοχώρι, όπου εντοπίστηκαν θετικοί στον φονικό ιό ένας 85χρονος ιερέας, η συνομήλικη σύζυγός του, καθώς και τα δυο τους παιδιά.

Όπως ανέφερε  σε δηλώσεις του στο τοπικό σάιτ, Creta24, ο Δήμαρχος Μανόλης Φραγκάκης, κινητή ομάδα του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσει rapid test στο Αρκαλοχώρι, ενώ απηύθυνε έκκληση στους πολίτες για την τήρηση των μέτρων. Μάλιστα σημείωσε, πως κρούσματα κορωνοϊού εντοπίζονται και σε άλλες περιοχές του δήμου.

Ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι μέλη της οικογένειας του ιερέα, πριν από μερικές ημέρες, είχαν έρθει σε επαφή με αρκετούς κατοίκους του χωριού, λόγω κηδείας συγγενικού τους προσώπου, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας, Μηνά Ανδρεαδάκη.

Όπως είπε ο κ. Ανδρεαδάκης, η τοπική κοινότητα απαιτεί να γίνουν rapid test στην περιοχή του Ευαγγελισμού και όχι στο Αρκαλοχώρι, που απέχει 10 χιλιόμετρα και πολλοί κάτοικοι του χωριού δε μπορούν να έχουν πρόσβαση στο σημείο.

κορωνοιος πρωτη κηδεια φερετρο

Μάλιστα σύμφωνα με τον ίδιο, κρούσματα κορωνοϊού είχαν εντοπιστεί στην περιοχή από τον Δεκέμβριο, ενώ κάτοικος του χωριού έχει χάσει τη ζωή του από τον φονικό ιό.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This