ΑΡΧΙΚΗΠΟΛΙΤΙΚΗΑνοιχτό ενδεχόμενο παράτασης της σχολικής χρονιάς αφήνει η Κεραμέως

Ανοιχτό ενδεχόμενο παράτασης της σχολικής χρονιάς αφήνει η Κεραμέως

Εξετάζει το ενδεχόμενο παράτασης του σχολικού έτους η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, όπως συνέβη την προηγούμενη χρονιά.

«Και πέρυσι αναγκαστήκαμε να προσαρμόσουμε πτυχές της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Όπως είπε και ο Πρωθυπουργός τα εξετάζουμε όλα, σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς μας προκειμένου να δούμε τι μέτρα μπορεί να χρειαστούν για τη σωστή κάλυψη της ύλης. Θυμίζουμε ότι πέρυσι είχε επεκταθεί το σχολικό έτος. Όλα αυτά είναι στο τραπέζι και τα εξετάζουμε στο πλαίσιο αυτό», δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Η Νίκη Κεραμέως υπογράμμισε ότι η διδακτέα ύλη θα συνεχίσει μέσω τηλεκπαίδευσης επειδή όπως παρατηρήθηκε, όσο περισσότερα είναι τα κρούσματα, τόσο μεγαλύτερη θα είναι διασπορά και στα παιδιά. 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης