Παιχνίδια στο χιόνι για την Σοφία Μπεκατώρου και τα παιδιά της 

Στιγμές χαράς για την ολυμπιονίκη και την οικογένειά της

Must Read

Το newsfeed των μέσων κοινωνικής δικτύωσης «πλημμύρισε» σήμερα από ολόλευκα τοπία και φωτογραφίες σέλφι χαράς, κάτω από το πυκνό χιόνι που σκέπασε τα πάντα.

Ανάμεσα σε αυτούς και η ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου που μετά το βαρύ κλίμα των τελευταίων ημερών, αλλά και τον αγώνα της για αλλαγή στον νόμο που παραγράφει το αδίκημα της σεξουαλικής κακοποίησης μετά από κάποια έτη, πέρασε όμορφες στιγμές με την οικογένειά της.

Η Σοφία Μπεκατώρου βγήκε βόλτα στην χιονισμένη Αθήνα με τα παιδιά της Δημήτρη και  Σοφία και ανάρτησε το στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Ένα τυπικό ατύχημα» έγραψε με χιούμορ στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This