Σοφία Μουτίδου: «Επιβίωσα από το θέατρο και την τηλεόραση με χάπια» (video)

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην ψυχολογική και στην σωματική βία που υπέστη.

Must Read

Η Σοφία Μουτίδου μέσα από τις δηλώσεις της φαίνεται πως είναι ένας άνθρωπος που δεν «μασάει τα λόγια της», γεγονός το οποίο αποδεικνύεται μέσα από τις τοποθετήσεις της σχετικά με τις καταγγελίες των συναδέλφων της που έχουν υποστεί βία από ανθρώπους του χώρου.

Η γνωστή ηθοποιός μέσα από το προσωπικό της κανάλι στο YouTube κοινοποίησε ένα βίντεο με Q&A απαντώντας σε ερωτήσεις των followers της.

Στην ερώτηση για το πώς επιβίωσε ψυχολογικά και οικονομικά από το θέατρο και την τηλεόραση τώρα που είναι όλα κλειστά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η ίδια απάντησε:

«Ποιος σου είπε ότι επιβίωσα ψυχολογικά και οικονομικά; Επιβίωσα από το θέατρο και την τηλεόραση με χάπια και οικονομικά επιβίωσα επειδή έκανα ένα είδους πλάνο. Είμαι ένας άνθρωπος που έχει τρύπιες τσέπες, απλώς μπόρεσα και κρατήθηκα και έχω αυτή τη στιγμή να φάω και να περάσω ανθρώπινα»

Μάλιστα σε άλλο σημείο είπε για την ψυχολογική και σωματική βία που έχει δεχτεί άπειρη ψυχολογική βία, ενώ σωματική στο πανεπιστήμιο που πλακωνόταν στο ξύλο.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This