Ξεσάλωσε το «Style me Up» με το νέο τραγούδι του Τρύφωνα Σαμαρά (video)

Ο Τρύφωνας Σαμαράς παρουσίασε το νέο του hit!

Must Read

Μπορεί ο ίδιος να είναι ένας πετυχημένος κομμωτής, όμως εκτός από αυτήν του την ιδιότητα, είναι και μία ευχάριστη παρουσία, η οποία προσφέρει στιγμές απείρου κάλλους σε κάθε του εμφάνιση.

Ο λόγος για τον Τρύφωνα Σαμαρά, ο οποίος συμβάλλει στις μεταμορφώσεις της εκπομπής «Style Me Up» και τον οποίο είχαμε απολαύσει στα δύο προηγούμενα «J2US».

Φαίνεται μετά τη συμμετοχή του στο φαντασμαγορικό show, του έχει μπει για τα καλά το μικρόβιο του τραγουδιού, αφού έχει ηχογραφήσει το δικό του τραγούδι με τον τίτλο της ατάκας του που έγινε viral, «It’s amazing».

O γνωστός κομμωτής επέστρεψε στο στούντιο και ηχογράφησε ένα δεύτερο τραγούδι, το οποίο παρουσίασε στην εκπομπή «Style me Up». Το εν λόγω τραγούδι είναι εμπνευσμένο από τις εξελίξεις της χώρα μας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και την παραγωγή του έκανε ο Λευτέρης Πανταζής. Ο τίτλος ωστόσο του τραγουδιού παραμένει άγνωστος, αφού ο Τρύφωνας Σαμαράς δεν τον θυμόταν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This