Εξαφανίστηκε από το Γεννηματάς ο Άκης Καούρας – Κραυγή αγωνίας από την κόρη του (video)

Ο 50χρονος έπασχε από νευρολογικό πρόβλημα που του προκαλεί διαλείψεις και τάσεις φυγής

Must Read

Αγωνιά η οικογένεια του Άκη Καούρα που χάθηκε από το νοσοκομείο Γεννηματάς, το βράδυ της Δευτέρας.

Ο 50χρονος Άκης Καούρας που πάσχει από χρόνιο νόσημα, αισθάνθηκε μια ξαφνική αδιαθεσία και η οικογένειά του κάλεσε ιδιωτικό ασθενοφόρο προκειμένου να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Εξαιτίας των μέτρων για τον κορωνοϊό, στην οικογένειά του δεν επετράπη να τον συνοδεύσει κάποιος και έτσι η κόρη του και τα δύο αδέρφια του περίμεναν στον εξωτερικό χώρο του νοσοκομείου.

Η ώρα περνούσε και η οικογένεια δεν είχε δει τον 50χρονο μέχρι που τρεις ώρες αργότερα, ενημερώθηκαν από το προσωπικό ότι είχε εξαφανιστεί και δεν μπορούσαν να τον εντοπίσουν πουθενά.

Μιλώντας στο «Live News» η κόρη του 50χρονου ξέσπασε: «Πού να τον βρούμε εμείς αυτή τη στιγμή; Αν έχει πάθει κάτι εμένα ποιος θα μου τον φέρει πίσω αυτή τη στιγμή; Κανείς… Ήταν σαν να μην με άκουγαν. Δεν το πιστεύω ότι μπορείς να πας στο νοσοκομείο για να γίνεις καλά και να σε χάσουν. Αυτό δεν το διανοείται το μυαλό μου. Το έζησα πρώτη φορά. Δηλαδή, δεν το καταλαβαίνω» είπε οργισμένη στην εκπομπή.

«Θα έμπαινε για εισαγωγή»

Σύμφωνα με όσα καταγγέλει η κόρη του 50χρονου, είχαν ενημερώσει τους γιατρούς για το νευρολογικό πρόβλημα που του προκαλεί διαλείψεις και τάσεις φυγής όμως δεν έδωσαν σημασία: «Κάποια στιγμή μας λέει ότι ”του έχουμε κάνει το τεστ του κορωνοϊού, διότι για να πάει στο δωμάτιο, πρέπει να έχει κάνει τεστ. Οπότε”, λέει, ”θα περιμένετε τρεις ώρες περίπου όσο βγαίνει το τεστ, απ’ έξω, κι όταν θα βγει, θα σας καλέσουμε να τον πάμε στο δωμάτιο”. Περνάνε οι ώρες και κάποια στιγμή βγαίνει μία νοσηλεύτρια και μας λέει η νοσηλεύτρια ‘‘περάστε μέσα για τον κ. Καούρα για να κάνετε την εισαγωγή”. Μπαίνουμε μέσα και δεν είναι πουθενά. Δεν υπάρχει. Μας λέει ”εδώ τον είχαμε, στην παθολογική”. Μπαίνουμε στην παθολογική και οι γιατροί και οι νοσηλεύτριες δεν ξέρουν τίποτα» ανέφερε η 24χρονη κόρη του.

Οργισμένη, η νεαρή γυναίκα καταγγέλλει ότι κανένας δεν την βοήθησε να βρει τον πατέρα της: «Ούτε που αγχωθήκανε. Ούτε που τους ένοιαξε. Λες και χάσαμε κουνούπι κάνανε. Μας λέγανε ”μη φωνάζετε, μην κάνετε…” και της λέω ”συγνώμη κυρία μου, εσύ άμα έχανες τον πατέρα σου μέσα στο νοσοκομείο, τι θα έκανες;’‘ Δεν ψάχνανε, δεν μας βοηθούσαν, συνέχισαν τη δουλειά τους κανονικά λες και δεν χάσανε τίποτα!» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This