Διαπίστωση Κικίλια ότι η βδομάδα που διανύουμε είναι δύσκολη!

Ευτυχώς που μας το είπε ο υπουργός, γιατί δεν το 'χαμε καταλάβει!

Must Read

Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, παραχώρησε συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου και το πρώτο που υπογράμμισε είναι ότι εκφράσεις τύπου «Μπέργκαμο» προκαλούν τον πανικό και τόνισε ότι ο ίδιος δεν θα επιτρέψει να διασπαρθεί ο πανικός.

Ακόμη προχώρησε στην… διαπίστωση ότι η βδομάδα που διανύουμε είναι δύσκολη σε ό,τι αφορά την εξάπλωση της πανδημίας, ωστόσο έστειλε το μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις και κυρίως προς την αντιπολίτευση ότι η χώρα δεν γίνεται Μπέργκαμο.

«Έχω ακούσει πολλές φορές από την έναρξη της πανδημίας ότι η χώρα γίνεται Μπέργκαμο. Δεν έχει γίνει. Η χώρα ανταποκρίνεται, καθώς και το ΕΣΥ, σε πείσμα εκείνων που έλεγαν πως θα καταρρεύσει» επισήμανε ο Βασίλης Κικίλιας και ευχαρίστησε όλον τον ιατρικό κόσμο που δίνει αυτόν τον αγώνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This