Άντζελα Ευριπίδου: «Έχασα το στέμμα της Σταρ Ελλάς από ερώτηση του Ανδρέα Φουστάνου» (video)

Την κυρίευσε το άγχος!

Must Read

Η Άντζελα Ευρυπίδου ούσα ψηλή, μελαχρινή, με μεσογειακή ομορφιά, δεν θα μπορούσε να μην γίνει μοντέλο. Η ίδια μάλιστα έχει λάβει μέρος σε πέντε διαγωνισμούς ομορφιάς, όπου πήρε διαδοχικά τους τίτλους «Σταρ Πελοπόννησος 1996», «Best Model Of Greece 1996», «Β’ Best Model Of The World 1997» και «Β’ Σταρ Ελλάς 1998».

Ωστόσο, έγινε αμέσως περιζήτητη στις εγχώριες πασαρέλες και όχι μόνο, αφού από τα πρώτα κιόλας βήματά της ως μοντέλο συμμετείχε σε μεγάλες επιδείξεις μόδας.

Το γοητευτικό πρώην μοντέλο μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε πως τον τίτλο της «Σταρ Ελλάς» της τον στέρησε ο γνωστός πλαστικός χειρούργος Ανδρέας Φουστάνος και συγκεκριμένα η ερώτηση που της έκανε.

«Είμαι 42 χρονών. Χρησιμοποιώ μη ενέσιμα. Αντί για μπότοξ κάνω βελονισμό. Έχασα το στέμμα της Σταρ Ελλάς από ερώτηση του Ανδρέα Φουστάνου. Είχα σκηνοφοβία. Μπροστά από τις κάμερες έτρεμα. Ξαφνικά από το άγχος μου δεν μπορούσα να απαντήσω, είχα ένα σεντόνι και το όνομά μου να με ρωτήσουν δεν θα απαντούσα. Την ώρα που χτενιζόμασταν μας μοίρασαν κάτι φύλλα του τύπου να έχουμε μία άποψη. Εμένα αυτό με έκανε χειρότερα. Δεν το είδα ποτέ. Μετά από μας τα δίνουν πλέον μια μέρα πριν» είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής.

Η Άντζελα Ευριπίδη μίλησε για τον σύντροφό της με τον οποίο συγκατοικούν και το ενδεχόμενο ενός γάμου.

«Δεν έχουμε ορίσει ημερομηνία γιατί το θέμα του covid το μόνο που δεν σε κάνει είναι να σκεφτείς γάμους, παιδιά, βαφτίσια», τόνισε το πρώην μοντέλο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This