Euroleague: Με.. κάτω τα χέρια ο Παναθηναϊκός έχασε 93-78 από τη Ζαλγκίρις

Δύο ματς ακόμα και τελειώνει το φετινό «μαρτύριο» του τριφιλλιού

Must Read

Στο παιχνίδι των αδιάφορων κέρδισε αυτός που… βαριόταν πιο λίγο! Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε στο παρκέ για λιγότερο από ένα δεκάλεπτο και η Ζαλγκίρις παρά την απουσία τριών βασικότατων παικτών της, έδειξε μεγαλύτερη διάθεση και διέλυσε με 93-78 το τριφύλλι για την 34η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Η άνευ βαθμολογικού ενδιαφέροντος αναμέτρηση, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν χάσει το… τρένο των πλέι οφ και η αμυντική νωχελικότητα των «πρασίνων» έκαναν εύκολη τη ζωή των Λιθουανών, οι οποίοι έκλεισαν τη σαιζόν με ρεκόρ 17-17.

Ο Παναθηναϊκός, που… χρωστάει δύο ματς ακόμα για να τελειώσει αυτή η απογοητευτική ευρωπαϊκή χρονιά (12/4 εκτός με Ζενίτ και 14/4 εκτός με ΤΣΣΚΑ), υποχώρησε στο 11-21 (15η θέση).

Τα δεκάλεπτα: 27-14, 52-45, 74-60, 93-78

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ (Σίλερ): Ουόκαπ 18 (2), Μπλάζεβιτς 7, Λεκαβίτσιους 20 (3), Γκαρίνο 8 (2), Γιανκούνας 7 (1), Λουκοσιούνας 6 (2), Ρουμπσταβίτσιους 2, Γκέμπεν 8, Γιοκουμπάιτις 10 (2), Βαστούρια 1, Γκριγκόνις 6 (1)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κάτας): Μακ 4, Παπαγιάννης 2, Μποχωρίδης 6 (1), Όγκαστ 9 (1), Παπαπέτρου 9 (1), Χεζόνια 8 (2), Κασελάκης, Νέντοβιτς 17 (4), Γουάιτ 3 (1), Μήτογλου 6, Μπεντίλ 13 (3), Σαντ Ρος 1

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This