Συγκλονίζει ο πατέρας των κοριτσιών που δέχτηκαν επίθεση με πετρέλαιο: «Έχουν εγκαύματα στο πρόσωπο και το κεφάλι» (video)

«Τις περίμενε και τις περιέλουσε με ολόκληρο τενεκέ»

Must Read

Στο νοσοκομείο με εγκαύματα μεταφέρθηκαν δύο ανήλικα κοριτσάκια τα οποία δέχτηκαν επίθεση με πετρέλαιο από μια 37χρονη γυναίκα το βράδυ της Κυριακής σε περιοχή του Βύρωνα.

Μιλώντας για το αποτρόπαιο περιστατικό ό πατέρας των μιας εκ τραυματισμένων μαθητριών μίλησε για το απίστευτο περιστατικό και ανέφερε ότι τα δύο κοριτσάκια έχουν τραυματιστεί και πέρασαν το βράδυ στο νοσοκομείο.

«Τις περίμενε και τις περιέλουσε με ολόκληρο τενεκέ»

«Τα παιδιά έπαιζαν πιο μακριά από το σπίτι και τα περίμενα την ώρα που έφευγαν για να επιστρέψουν σπίτι. Ήταν μια παρέα επτά ατόμων και σημάδεψε τα τρία πρώτα κορίτσια στη διασταύρωση της Αγίας Σοφίας με την Καλλιπόλεως. Τις περίμενε και τις περιέλουσε με ολόκληρο τενεκέ πετρέλαιο» δήλωσε συγκλονισμένος ο πατέρας.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ της Κυριακής όταν μια 37χρονη γυναίκα εκνευρίστηκε από την παρουσία των κοριτσιών στην οδό Καλλιπόλεως, κοντά στην πλατεία Τσιρακοπούλου και απαίτησε από τις νεαρές να φύγουν. Τα κορίτσια δεν της έδωσαν σημασία και έτσι εκείνη βγήκε στο μπαλκόνι της και τους έριξε πετρέλαιο. Οι μικρές μαθήτριες έβαλαν τα κλάμματα και ζήτησαν βοήθεια τραυματισμένες, ενώ λίγη ώρα αργότερα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. 

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ζήτησαν εξηγήσεις από την γυναίκα η οποία ισχυρίστηκε ότι είχε ένα δοχείο με πετρέλαιο στο μπαλκόνι της το οποίο το έριξε η γάτα της κατά λάθος… Φυσικά η ίδια δεν είχε καν κατοικίδιο και δεν έπεισε τους αστυνομικούς οι οποίοι προχώρησαν στη σύλληψή της. Η 37χρονη αντιμετωπίζει κατηγορίες για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This