Flash back από την Καίτη Γαρμπή για τη συμμετοχή της στη Eurovision από το μακρινό 1993 (video)

Το θρυλικό φόρεμα της Γαρμπή!

Must Read

«Τη μια μας παίζουν ροκ, την άλλη τσιφτετέλι, παιδιά του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη» τραγούδησε η Καίτη Γαρμπή στη Eurovision το μακρινό 1993, κερδίζοντας την 9η θέση και κάνοντας τους fans του διαγωνισμού να… αλληθωρίσουν εξαιτίας του θρυλικού φορέματός της.

Περίπου μία εβδομάδα πριν από τη φετινή διοργάνωση η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για τη δική της εμπειρία στους σπουδαστές του «House of Fame». Όπως είπε, της έγινε πρόταση από την ΕΡΤ να διαγωνιστεί, το θεώρησε μεγάλη τιμή και πήγε. «Ήταν μια καλή εμφάνιση, το φόρεμα μας έσωσε» ανέφερε. «Θυμάμαι να περπατάω με μια αυτοπεποίθηση ότι δεν υπάρχει άλλη, κι όμως ήταν κομμένα τα πόδια μου. Στάθηκα στη μέση της σκηνής, ήμουν έτοιμη να βάλω τα κλάματα και λέω: “Ποια είσαι εσύ που νομίζεις ότι μπορείς να εκπροσωπήσεις ολόκληρη Ελλάδα;” Ταυτόχρονα μου έρχεται και μία άλλη σκέψη: “Κουβαλάς ολόκληρη την Ελλάδα”… “Έλα, κορίτσι μου, στο μαγαζί που δουλεύεις είσαι” σκέφτηκα μετά, το είδα έτσι και μπόρεσα. Κατεβαίνοντας γονάτισα κι άρχισα να κλαίω με λυγμούς μέσα στο καμαρίνι μου», εξομολογήθηκε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This