ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΟδηγός λεωφορείου έβαλε κορδέλα της αστυνομίας και αφίσα με τον Λεωνίδα για να μην τον πλησιάζουν οι επιβάτες (video)

Οδηγός λεωφορείου έβαλε κορδέλα της αστυνομίας και αφίσα με τον Λεωνίδα για να μην τον πλησιάζουν οι επιβάτες (video)

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι επιβάτες του λεωφορείου του ΟΑΣΘ

Ένα βήμα παραπέρα πήγε τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού ένας οδηγός λεωφορείου του ΟΑΣΘ στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να προστατευθεί από τους επιβάτες που μπορεί να επιχειρήσουν να τον προσεγγίσουν την ώρα που εκτελεί το δρομολόγιό του.

Ο οδηγός όχι μόνο τοποθέτησε κορδέλα της… ελληνικής αστυνομίας με το μήνυμα «απαγορεύεται η είσοδος» αλλά τοποθέτησε και μια γιγαντοαφίσα με τον Τζεράρντ Μπάτλερ που υποδύθηκε τον Λεωνίδα στην ταινία οι «300»! Φυσικά το μήνυμα κάτω από τον αγριεμένο πρωταγωνιστή είναι η ιστορική φράση του βασιλιά των Σπαρτιατών «Μολών Λαβέ»!

Η κίνησή του που εμπεριέχει μια πράξη υπερβολήςσίγουρα προκάλεσε γέλιο σε πολλούς επιβάτες.

Το βίντεο ανέβασε στο Υoutube o χρήστης Taifer:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης