ΑΡΧΙΚΗMEDIAΣήμερα γάμος γίνεται: Μαρία Φραγκάκη και Νίκος Μάρκογλου παντρεύονται στην Πάρο

Σήμερα γάμος γίνεται: Μαρία Φραγκάκη και Νίκος Μάρκογλου παντρεύονται στην Πάρο

Μετά από 11 χρόνια σχέσης η Μαρία Φραγκάκη και ο Νίκος Μάρκογλου  θα κάνουν το επόμενο βήμα και θα φορέσουν… κουλούρα. Η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια και ο ραδιοφωνικός παραγωγός θα παντρευτούν στις 7 το απόγευμα στο εξωκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής, στην παραλία Λαγγέρι της Νάουσας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ζευγάρι έχει ένα παιδί, τον Νικόλα, ενώ η τελετή θα γίνει σε κλειστό κύκλο. Οι καλεσμένοι δεν θα ξεπερνούν τους 60, μεταξύ των οποίων θα είναι η αδελφή της νύφης, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Εύη Φραγκάκη, καθώς και η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σύντομα, το ζευγάρι σχεδιάζει να κάνει ένα μεγάλο πάρτι στην Αθήνα, για να γιορτάσει το γεγονός, με τους πολλούς φίλους τους που δεν βρέθηκαν στον γάμο.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης