Ομογενής βετεράνος σκότωσε τη σύζυγο και τα δύο παιδιά τους και αυτοκτόνησε

Ο πατέρας αρχικά σκότωσε όλα τα μέλη της οικογένειάς του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε

Must Read

Οικογενειακή τραγωδία με πρωταγωνιστή έναν ομογενή εκτυλίχθηκε ανήμερα της Γιορτής του Πατέρα στο Οχάιο.

Ο βετεράνος του στρατού Νικόλας Μαυράκης, 47 ετών, η σύζυγός του Λέσλι, 37 ετών, και τα δύο τους παιδιά, ο 13χρονος Εϊς και η πεντάχρονη Πίπα, βρέθηκαν νεκροί το απόγευμα της Κυριακής με τραύματα από όπλο στο σπίτι τους στην οδό Σαλέρνο του Τζάκσον Τάουνσιπ από τους αστυνομικούς που είχαν κληθεί να ελέγξουν αν η οικογένεια είναι ασφαλής.

Η αστυνομία εκτιμά ότι αυτό που έγινε είναι ότι ο πατέρας αρχικά σκότωσε όλα τα μέλη της οικογένειάς του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Ο Νικόλας Μαυράκης υπηρετούσε στον αμερικανικό στρατό για πάνω από 20 χρόνια πριν πάρει σύνταξη το 2013. Σύμφωνα με τον Τόνι Μαυράκη, τον αδελφό του, έπασχε από διαταραχή μετατραυματικού στρες. Οπως προκύπτει από έγγραφα του αμερικανικού στρατού, υπηρέτησε στο Αφγανιστάν από τον Ιανουάριο του 2002 μέχρι τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς, αλλά και στο Ιράκ σε δύο διαφορετικές φάσεις, το 2003 και το 2007.

Ο Τόνι Μαυράκης σε ανάρτησή του στο facebook έγραψε: «Χτες, ανήμερα της Γιορτής του Πατέρα, ο αδερφός μου, Νικόλας Μαυράκης, που υπηρέτησε στον Αμερικανικό Στρατό για 22 χρόνια και υπέφερε από διαταραχή μετατραυματικού στρες εξαιτίας του στρατού, σκότωσε τη γυναίκα του και τα δύο του παιδιά, μετά τον εαυτό του». Εκανε τη σχετική ανάρτηση στη σελίδα του facebook της μεραρχίας στην οποία υπηρετούσε ο αδελφός του για να ευαισθητοποιήσει συναδέλφους του ώστε να αντιμετωπίσουν τυχόν ίδια προβλήματα με αυτά του αδελφού του που στάθηκαν μοιραία.

Η αστυνομία, σύμφωνα με το τοπικό μέσο The Repository, ειδοποιήθηκε από συγγενή της Λέσλι, καθώς χτύπησε την πόρτα τους και κανένας δεν απάντησε. «Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Ξέρω ότι ο άνδρας της έχει μετατραυματικό στρες από τον στρατό και είχε προβλήματα» ανέφερε η γυναίκα στο τηλεφώνημα που έκανε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This