Ολυμπιακοί Αγώνες: «Έπεσε» μαχόμενος και τραυματισμένος ο Τσιτσιπάς

Ο τραυματισμός στο φινάλε του δεύτερου σετ του στοίχισε

Must Read

Στοπ στις ελληνικές ελπίδες για ένα μετάλλιο στο τένις έβαλε ο Γάλλος Ουγκό Ιμπέρ, ο οποίος νίκησε με 2-1 σετ τον Στέφανο Τσιτσιπά και προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η κακοδαιμονία κι ο τραυματισμός στο δεξί γόνατο, στέρησαν από τον ‘Ελληνα τενίστα την ευκαιρία να διεκδικήσει μέχρι τέλους την πρόκρισή του, σε ένα ματς που φάνηκε να «ελέγχει» στην αρχή, κάνοντας «περίπατο» στο πρώτο σετ (6-2), όμως «πλήρωσε» τον τραυματισμό του στο φινάλε του δεύτερου σετ, το οποίο έχασε στο τάι-μπρέικ.

Ο Τσιτσιπάς «γύρισε» το γόνατό του και παρότι σηκώθηκε για να συνεχίσει τον αγώνα μετά τις πρώτες ιατρικές βοήθειες, ήταν ξεκάθαρο πως δεν μπορούσε να… ακολουθήσει τον ρυθμό του ματς, με αποτέλεσμα να χάσει «σβηστά» το τρίτο σετ με 6-2 και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Τα σετ: 6-2, 6-7 (4), 2-6

Τι γίνεται στην ιστιοπλοΐα

Στην 7η θέση της γενικής κατάταξης πλασαρίστηκαν οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής, μετά την ολοκλήρωση της πρώτης ημέρας και των δύο πρώτων ιστιοδρομιών στην κατηγορία των 470 ανδρών του Ολυμπιακού τουρνουά ιστιοπλοΐας.

Το ελληνικό πλήρωμα ολοκλήρωσε την 1η ιστιοδρομία στην 5η θέση και τη 2η στην 6η θέση, έχοντας συνολικά 11 βαθμούς ποινής. Όσους έχουν αντίστοιχα και τα πληρώματα της Μ. Βρετανίας, της Ισπανίας, της Ιαπωνίας και της Γαλλίας.

Ο Γιάννης Μιτάκης έχασε έδαφος την Τετάρτη (28/07) μετά την 3η και 4η ιστιοδρομία της κατηγορίας σκαφών Finn στην ιστιοπλοΐα, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και υποχώρησε στη γενική κατάταξη στη 10η θέση (από 6ος που ήταν μετά τις δύο πρώτες ιστιοδρομίες).

Ο Έλληνας πρωταθλητής τερμάτισε 13ος στην 3η ιστιοδρομία και 6ος στην 4η έχοντας 23 βαθμούς ποινής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This