Τραγωδία στη Συρία: Οκτώ παιδιά σκοτώθηκαν από βομβαρδισμούς κυβερνητικών δυνάμεων

Must Read

Συνολικά εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν από βομβαρδισμούς στην επαρχίας Ιντλίμπ, της Συρίας, από κυβερνητικές δυνάμεις.

Συγκεκριμένα, σε διάστημα δύο ημερών μία γυναίκα και οκτώ παιδιά έπεσαν νεκροί από βομβαρδισμούς του καθεστώτος στην επαρχία Ιντλίμπ (βορειοδυτικά), τελευταίο μεγάλο προπύργιο των ανταρτών και των τζιχαντιστών στη χώρα.

Στο χωριό Κανσάφρα, πυρά πυροβολικού σκότωσαν τέσσερα παιδιά της ίδιας οικογένειας, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που διαθέτει ένα τεράστιο δίκτυο πηγών στη Συρία.

Φωτογράφος του AFP που βρίσκεται επί τόπου είδε τον πατέρα των θυμάτων να κλαίει πάνω στους τάφους τριών από τα παιδιά του σε ένα κοιμητήριο. Η σορός ενός τέταρτου παιδιού έφθασε αργότερα και τάφηκε βιαστικά καθώς επαναλαμβάνονταν τα πυρά σε μια γειτονική ζώνη.

https://twitter.com/FARED_ALHOR/status/1428346882254835713

Χθες Πέμπτη, στο γειτονικό χωριό Μπαλσούν, πυρά πυροβολικού των δυνάμεων του καθεστώτος είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο άλλων τεσσάρων παιδιών και της μητέρας τριών από αυτά, ανέφερε το Παρατηρητήριο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This