Η επέτειος για τα 9 χρόνια γάμου Νικόλαου–Τατιάνας Μπλάτνικ και η… ανάρτηση που εξαφανίστηκε!

Must Read

Η Τατιάνα Μπλάτνικ, σύζυγος του πρίγκιπα Νικόλαου, ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram, με αφορμή τα 9 χρόνια που συμπληρώθηκαν από το γάμο τους στις Σπέτσες, γράφοντας ως λεζάντα ένα τρυφερό μήνυμα-αφιέρωση στον σύζυγό της: «Πριν από 9 χρόνια ξεκινήσαμε μία απίστευτη διαδρομή μαζί. Σε ευχαριστώ που πάντα στέκεσαι στο πλευρό μου. Χρόνια πολλά για την επέτειό μας».

Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, άγνωστο για ποιο λόγο, η Τατιάνα κατέβασε την εν λόγω δημοσίευση.

Από την πλευρά του, ο Νικόλαος, ο οποίος τήρησε «σιγήν ιχθύος» για την επέτειο, θυμήθηκε να ευχηθεί δημόσια στη σύζυγό του για τα γενέθλιά της, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της με φόντο το ηλιοβασίλεμα και συνοδεύοντάς τη με τη λεζάντα: «Χρόνια Πολλά Τατιάνα».

Ποιος ξέρει…

Ίσως, τελικά, οι φήμες για «σύννεφα» στο γάμο τους, που είχαν κυκλοφορήσει μετά την τελευταία κοινή φωτογραφία του ζευγαριού από τις διακοπές του στην Αντίπαρο, στις αρχές του Αυγούστου, να μην είναι και τόσο φήμες.

Να υπενθυμίσουμε ότι το ζευγάρι είχε παντρευτεί στις 25 Αυγούστου του 2010 στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στις Σπέτσες, κάτι που αποτέλεσε και το κορυφαίο κοσμικό γεγονός εκείνης της χρονιάς.

Ο γαμπρός είχε φτάσει στην εκκλησία μέσω θαλάσσης από το Πόρτο Χέλι με το σκάφος «Αφροέσσα», ενώ η νύφη, φορώντας νυφικό δια χειρός Angel Sanchez, ενός μεγάλου οίκου από την Βενεζουέλα, έφτασε με μια ανθοστολισμένη άμαξα, συνοδευόμενη από τον πατριό της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This