Πένθος στον δημοσιογραφικό κόσμο! Έφυγε από την ζωή η Ζέτα Καραγιάννη

«Νικήθηκε από τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο»

Must Read

Πένθος στο δημοσιογραφικό κόσμο προκάλεσε η είδηση ότι η Ζέτα Καραγιάννη νικήθηκε από τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο και έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τετάρτης (13/10/2021) σε ηλικία 51 ετών.

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ μη μπορώντας να κρύψει τη θλίψη του αποχαιρέτησε σήμερα δημοσιογράφο, η οποία ήταν μέλος της ενώσεως.

Λίγα λόγια για τη Ζέτα Καραγιάννη

Γεννημένη το 1970 στην Αθήνα ξεκίνησε να εργάζεται ως δημοσιογράφος στην εφημερίδα «Η Πρώτη», σε ηλικία 18 ετών. Έκτοτε ακολούθησαν η «Επικαιρότητα», η «Ενημέρωση», η «Κοινή Γνώμη», η «Απογευματινή» και ο «Ελεύθερος Τύπος», ενώ παράλληλα εργάστηκε και σε πολλά περιοδικά όπως το «Ένα», «Eviva», «Τηλεθεατής», «Τι στην TV», «Media», «Λοιπόν», «Out», «Τηλέραμα» κ.ά.

Η γνωστή δημοσιογράφος είχε ασχοληθεί και με τα Media καθώς είχε εργαστεί στους τηλεοπτικούς σταθμούς Mega και ANT1 αλλά και στους ραδιοφωνικούς σταθμούς «Ξένιος», «Περισκόπιο» «Αργειακή Ραδιοφωνία», «Galaxy 92» και «Flash 9,61. Από τις αρχές της δεκαετίας του 2000 και συγκεκριμένα το 2002 έως και σήμερα εργαζόταν ως παραγωγός εκπομπών για την ΕΡΤ, στο διεθνή ραδιοφωνικό της σταθμό «Η Φωνή της Ελλάδας» (ΕΡΑ 5).

Ταυτόχρονα όμως, έχοντας συνεχώς την ανάγκη να  εξελίσσεται και να βελτιώνεται, δεν έπαψε ποτέ να σπουδάζει και να επιμορφώνεται. Ολοκλήρωσε με επιτυχία τα σεμινάρια Νέων Μέσων της ΕΣΗΕΑ, τα Σεμινάρια Ελληνικής Γλώσσας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Σεμινάρια υποκριτικής/Ερασιτεχνική ομάδα στο VAULT Theatre Plus / Πολυχώρος VAULT, καθώς και το τμήμα Κατάρτισης στην Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, μέσω της e-Δια Βίου Μάθησης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This