«Εισβολέας» για την κόντρα του με το Mad Clip: «Πάλι καλά που τα είχαμε βρει, γιατί θα είχα τύψεις» (video)

«Έφαγα πολύ ξύλο από τους δασκάλους μου λόγω της δυσλεξίας»

Must Read

Ο Ηλίας Παπανικολός, ο γνωστός σε όλους «Εισβολέας», ξεκίνησε να ασχολείται με την μουσική και συγκεκριμένα με το hip hop από πολύ νεαρή ηλικία. Ωστόσο το όνειρό του ήταν να γίνει φυσικομαθηματικός, ο ίδιος όμως δεν τα κατάφερε καθώς δεν κατάφερε να τελειώσει ούτε το γυμνάσιο λόγω της διάσπασης προσοχής και της δυσλεξίας που είχε, γεγονός το οποίο του είχε δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα με τους δασκάλους του.

Για τις δυσκολίες που πέρασε μικρός στο σχολείο αλλά και για τις ειδικές μαθησιακές του δυσκολίες μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» αποκαλύπτοντας πως οι δάσκαλοι του χειροδίκησαν επειδή είχε αυτήν την ιδιαιτερότητα.

«Έμεινα 7 χρόνια στην Α’ Γυμνασίου λόγω της δυσλεξίας. Έφαγα πολύ ξύλο από τους δασκάλους μου. Μετά ξεκίνησα να δουλεύω, πήγα σε σιδεράδικο, έγινα φούρναρης και μάγειρας».

Όσον αφορά στη δυσλεξία, δήλωσε: «Εγώ δεν το θεωρώ πρόβλημα αλλά ιδιαιτερότητα. Έχω δουλέψει με παιδιά σε ένα σχολείο, τους έκανα μαθήματα στιχομυθίας και εκεί κατάλαβα πόσο μπροστά είναι το μυαλό τους, όταν θέλουν να ασχοληθούν με κάτι. Έχει υποχρέωση η κοινωνία να τα βοηθήσει. Μπορεί να είναι ένα παιδί “φωτιά” και ο άλλος να τη σβήνει. Τα παιδικά μου χρόνια ήταν λίγο δύσκολα».

https://vimeo.com/635977458

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην εξέλιξη του hip hop αλλά και την «εισβολή» της τραπ μουσικής, ενώ αποκάλυψε και την κόντρα που είχε με τον Mad Clip, η οποία όμως λύθηκε πριν πεθάνει.

«Δεν με νοιάζει τόσο ο σεβασμός από τους νέους καλλιτέχνες, αλλά να μπορείς να επικοινωνήσεις σε ανθρώπινο επίπεδο. Είμαστε όλοι άνθρωποι και βλέπουμε τον ίδιο ήλιο. Στην αρχή μας έσκασε λίγο όλο αυτό με την τραπ. Εγώ χαίρομαι για όλα αυτά τα παιδιά.

Όλοι πρέπει να έχουμε ευθύνη για το τι λέμε και τι κάνουμε σε αυτή τη ζωή. Ναι μεν προβάλλει σεξισμό αλλά μη ξεχνάμε και το ρεμπέτικο το πολεμούσαν οι αστικοί. Είναι το ίδιο πράγμα… Μπορείς να ακούσεις σε ένα τραπ και ωραίους στίχους. Τα likes και τα views δεν τα πιστεύω.

Με τον Mad Clip είχαμε μια κόντρα αλλά πάλι καλά το είχαμε λύσει το προηγούμενο καλοκαίρι. Είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο και τα είχαμε βρει. Να είναι καλά το παιδί εκεί που είναι, γιατί όλοι εκεί θα πάμε κάποια στιγμή. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του, δυστυχώς στεναχωρηθήκαμε όλοι. Πάλι καλά που τα είχαμε βρει, γιατί θα είχα τύψεις. Είναι βλακείες να τσακωνόμαστε για τη μουσική, είναι παιδιάστικα πράγματα. Ας κάνουμε μουσική και να περνάμε καλά», είπε χαρακτηριστικά.

https://vimeo.com/635984372

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This