Ο Κώστας Χαρδαβέλλας αποκαλύπτει: «Η Φώφη Γεννηματά κατέρρευσε μέσα σε 10 λεπτά» (video)

Ο δημοσιογράφος εξομολογείται ότι το άγχος για τα νούμερα τον έφτασε στο σημείο να παλεύει για την ζωή του

Must Read

Ο καρκίνος χτύπησε την πόρτα του Κώστα Χαρδαβέλλα όταν εκείνος είχε πιεστεί τόσο πολύ παρακολουθώντας με αγωνία τα νούμερα της τηλεθέασης. Ο γνωστός δημοσιογράφος, έδωσε γενναία μάχη και τελικά αποφάσισε να ξεκουράσει τον εαυτό του σε ένα μικρότερο κανάλι, όπου δεν θα τον βασανίζει η AGB.

Ο ίδιος εξήγησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη: «Πήγα σε περιφερειακό κανάλι, γιατί μετά από 45 χρόνια ήθελα να ησυχάσω από την αγωνία της AGB. Παραλίγο να χάσω τη ζωή μου από την αγωνία για τη δουλειά μας και τα νούμερα, μου δημιούργησε καρκίνο στους λεμφαδένες το 2009. Όταν το εξέτασαν οι γιατροί μου είπαν πως ήτανε από το τσιγάρο και το στρες. Τα νούμερα τηλεθέασης καθόριζαν τη ζωή μου. Αν ήταν καλά ήμουν ευτυχισμένος και αν δεν ήταν ήμουν δυστυχισμένος. Έχω εκτεθεί για να κάνω νούμερα. Πάρα πολλές φορές έχω κάνει πράγματα που δεν έπρεπε να τα κάνω στην τηλεόραση και έχω κάνει την αυτοκριτική μου. Υπήρξαν στιγμές που παρασύρθηκα και έκανα κίτρινα θέματα» είπε και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι η Φώφη Γεννηματά, κατέρρευσε μέσα σε λίγα λεπτά:

«Η δύναμη της ψυχής μου με έσωσε από τον καρκίνο. Δεν πίστεψα ποτέ ότι θα πεθάνω. Είπα πως θα πάμε να πλακωθούμε στο ξύλο μεταξύ μας αλλά εγώ θα τον κερδίσω. Η Φώφη Γεννηματά ταλαιπωρήθηκε πολύ με αυτή την ιστορία. Για 14 χρόνια έδωσε μια πολύ σκληρή μάχη και πάντοτε τα κατάφερνε. Αυτή την φορά δεν τα κατάφερε. Σκέψου ότι μέσα σε 10 λεπτά κατέρρευσε η Φώφη. Μέσα σε 10 λεπτά» δήλωσε ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

https://vimeo.com/642763694

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This