Μια εβδομάδα μετά η «Ελλάδα 2021» απάντησε στον Μητροπολίτη Άνθιμο για τη Θράκη

Η Γιάννα Αγγελοπούλου έκανε λόγο για «ελλιπή ενημέρωση» του Μητροπολίτη

Must Read

Η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη με επιστολή της απαντά στον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμο​, ο οποίος μια εβδομάδα πριν και αναφερόμενος στις εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, δήλωσε πως «στη Θράκη δεν έγινε τίποτα και αυτό είναι ντροπή για την Επιτροπή 2021».

Η κ.Αγγελοπούλου εξέφρασε «έκπληξη» για τις συγκεκριμένες δηλώσεις και παρέθεσε σειρά αναφορών και «εμπλοκών» της Θράκης στο πρόγραμμα της Επιτροπής, ενώ η τετρασέλιδη επιστολή της καταλήγει ως εξής:

«Όπως αντιλαμβάνεστε Σεβασμιώτατε, η έκπληξή  μου  για τον ψόγο προς την Επιτροπή «Ελλάδα 2021» είναι δικαιολογημένη. Μπορώ να πω, ότι η Θράκη όχι μόνο δεν αγνοήθηκε αλλά μάλλον είχε την τιμητική στο πρόγραμμα της Επιτροπής. Έχοντας βαθιά εκτίμηση στο πρόσωπό σας, θα μου επιτρέψετε να αποδώσω το σχόλιό σας σε ελλιπή ενημέρωση, αφού θεωρώ αδιανόητο να υπήρξε οποιαδήποτε κακή πρόθεση από τη μεριά  σας».

Απαντητική Επιστολή-1

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This