Χειμερινή απόδραση με φίλους στην Αρκαδία για τον Κώστα Καραμανλή

Must Read

Μία από τις πιο όμορφες χειμωνιάτικες διαδρομές, στα χωριά Βλαχέρνα, Χρυσοβίτσι, Στεμνίτσα, Δημητσάνα, Βαλτεσίνικο και Λιμποβίσι της φοβερής Αρκαδίας, έκανε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Δεν είναι κάτι καινούργιο όμως αυτό για τον ίδιο!

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Η Αρκαδία, όπως και η Ηπειρος, βρίσκεται κάθε χρόνο στη λίστα των χειμερινών αποδράσεών του. Ο πρώην πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τον φίλο του, πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο, τον πρώην βουλευτή Λευτέρη Ζαγορίτη, τον επίσης πρώην υπουργό Νίκο Καλτεζιώτη και τον παιδικό του φίλο Δημήτρη Ευσταθίου, που κατάγεται από αυτά τα μέρη, απόλαυσε τοπία και ντόπιες λιχουδιές.

Μάλιστα τον πρώην πρωθυπουργό σέρβιραν οι ιδιοκτήτες των παραδοσιακών ταβερνών Του Ονείρου μου το Στέκι, του Νίκου και της Κικής, στη Βλαχέρνα, και Κληματιαριά στο Βαλτεσίνικο. Αναστέναξαν τα… τσιπουράκια, δηλαδή.

Ομως η παρέα των φίλων δεν έμεινε μόνο στο τερπνόν. Εκανε υπό καταρρακτώδη βροχή επίσκεψη στο σπίτι των Κολοκοτρωναίων, στο Λιμποβίσι. Βόλτα και Ιστορία, δύο σε ένα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This