Οι «κακόμοιροι» οι Πακιστανοί

Must Read

Πλεύρης σοβαρός, ολίγον άγριος και λίγο τσαμπουκαλεμένος: «Μόνο καθήμενοι και χωρίς μουσική σε εστίαση και διασκέδαση».

Ένας δημοσιογράφος ψυχοπονιάρης: «Η χώρα σαρώνεται από την πανδημία και η ακρίβεια σε όλα τα επίπεδα χτυπά τα σπίτια, αλλά το μεγάλο πρόβλημα για κάποιους είναι που οι Πακιστανοί της Αθήνας δεν κάνανε Πρωτοχρονιά στα μεγάλα σαλόνια που διαθέτουν ή σε κάποιο εστιατόριο, όπως άλλωστε συνήθιζαν όλα τα τελευταία χρόνια. Με λίγα λόγια βρείτε φτωχοδιαβόλους να ανεβάσουμε έργο».

Τον κ. Πλεύρη τον έγραψαν κανονικά οι Πακιστανοί, και κατέλαβαν το Σύνταγμα χορεύοντας και βρίζοντας τον πρωθυπουργό. Οσον αφορά τον κ. δημοσιογράφο, να τον ενημερώσουμε, εάν δεν το ξέρει, ότι υπάρχουν εκατομμύρια Έλληνες που είναι στο ίδιο, αν όχι σε χειρότερο, επίπεδο με τους Πακιστανούς, όμως ουδείς βγήκε από τα «μεγάλα σαλόνια» του.

Το έργο θα ανέβει μόνο του όπως πάμε, και δεν θα είναι η κωμωδιούλα «Οι φτωχοδιάβολοι» των Γιαλαμά και Πρετεντέρη. Ας ελπίσουμε να μη ζήσουμε μια τέτοια εμπειρία, οπότε και ο κ. δημοσιογράφος δεν θα αναγκασθεί να ανακράξει «μπιραλλάχ»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρώην υπουργός της ΝΔ μέχρι σήμερα εκτελούσε χρέη συμβούλου του Κωνσταντίνου Σιδηρόπουλου

More Articles Like This