ΑΡΧΙΚΗVIRALΗ επική στιγμή που η Λίτσα Πατέρα εκτόξευσε στον γάτο της ότι βρήκε μπροστά της, για να τον απομακρύνει...

Η επική στιγμή που η Λίτσα Πατέρα εκτόξευσε στον γάτο της ότι βρήκε μπροστά της, για να τον απομακρύνει από το τζάκι

Η Λίτσα Πατέρα βγήκε στον αέρα του «Πρωινού» για να πει τις καθιερωμένες προβλέψεις των ζωδίων και μαζί της ήταν ο γάτος της, τον οποίο είχε βρει στον δρόμο, τον ονομαζόμενο Μπρούνο.

Ο φουντωτός γατούλης έκλεψε τις εντυπώσεις με τις πόζες που έκανε μπροστά την κάμερα, ωστόσο η γνωστή αστρολόγος θέλησε να τον απομακρύνει για να ξεκινήσει να λέει τα ζώδια.

«Άντε φύγε τώρα… έχουμε δουλειά. Τη βλέπετε την ουρά του; Άντε πήγαινε τώρα… Θέλει να καθίσει εδώ», σχολίασε η αστρολόγος.

Όταν τελικά ο Μπρούνο αποφάσισε να φύγει από εκεί, κατευθύνθηκε προς το τζάκι.

«Το τζάκι πρόσεχε!», είπε στο κατοικίδιο της η Λίτσα Πατέρα και στην συνέχεια άρχισε να του πετάει ότι βρει μπροστά της για να το απομακρύνει από το τζάκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι παρουσιαστές αλλά και το πάνελ της εκπομπής δεν μπόρεσαν να κρατηθούν και λύθηκαν στα γέλια.

https://vimeo.com/665206534

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης