Η Ευρώπη φταίει για την οικονομική κατάσταση της Τουρκίας, κατά τον Ερντογάν

Για τον σουλτάνο φταίνε πάντα οι άλλοι και ποτέ ο ίδιος

Must Read

Την γνωστή του τακτική ακολουθεί ο σουλτάνος, παρουσιάζοντας τον εαυτό του σαν… θύμα των κακών Ευρωπαίων, που προφανώς τον φθονούν και θέλουν να τον καταστρέψουν!

Αυτό ουσιαστικά είπε σε ομιλία του στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του AKP, θεωρώντας ότι υπεύθυνοι για την οικονομική κατάσταση της Τουρκίας δεν είναι ο ίδιος, αλλά η Ευρώπη και οι ΗΠΑ.

«Η Αμερική, η σύμμαχός μας στο ΝΑΤΟ, προτίμησε να επιδείξει τις διαφορές που έχει με τη χώρα μας, με την απειλή να καταστρέψει άμεσα την οικονομία μας, πέρα από κάθε πολιτική ηθική, ενώ ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες επέδειξαν την ίδια στάση με πιο έμμεσους και πιο εκλεπτυσμένους τρόπους. Με την εμπλοκή ορισμένων χωρών της περιοχής, αυτή η περίπλοκη εικόνα βαθμιαία βαθαίνει», είπε χαρακτηριστικά στην ομιλία του.

Και συνέχισε υποστηρίζοντας ότι οι ΗΠΑ με τη βοήθεια της Ευρώπης και κάποιων ακόμη χωρών, θέλουν να καταστρέψουν την Τουρκία μέσω της οικονομίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This