EuroLeague: Πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα για τον Ολυμπιακό και ο… κατήφορος συνεχίζεται

Έχασε 76-72 από τον Ερυθρό Αστέρα, η οποία αποτελεί και την πρώτη νίκη των Σέρβων στο Φάληρο στη σύγχρονη ιστορία της EuroLeague!

Must Read

Νέα κακή εμφάνιση και πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα για τον Ολυμπιακό, που έχασε με 76-72 από τον Ερυθρό Αστέρα Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της EuroLeague.

Αυτή αποτελεί όχι μόνο την τρίτη σερί ήττα του στη διοργάνωση σε τρεις αγώνες μέσα στο 2022, αλλά και πρώτη εντός έδρας ήττα του από τους ερυθρόλευκους του Βελιγραδίου στη σύγχρονη ιστορία, με το ρεκόρ του να έχει υποχωρήσει, πλέον, στο 12-8.

Οι Πειραιώτες βρέθηκαν σε ένα ακόμη κακό βράδυ, παίζοντας, πάντως, χωρίς ΜακΚίσικ, Παπανικολάου και Πρίντεζη, γεγονός που καθιστούσε δεδομένες τις όποιες δυσκολίες. Ο Ολυμπιακός δεν είχε καλό αγωνιστικό ρυθμό, ο Γιώργος Μπαρτζώκας προσπαθούσε μάταια να καλύψει τις σημαντικές απουσίες, την ώρα που ο Ερυθρός Αστέρας εμφανίστηκε αποφασισμένος να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και να πάρει τη νίκη.

Οι… γηπεδούχοι ερυθρόλευκοι είχαν σε καλή κατάσταση μόνο τους Σλούκα, Βεζένκοβ και Μουστάφα Φαλ, με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να λαμβάνει για ένα ακόμη παιχνίδι κακές αποφάσεις σε εκτέλεση και δημιουργία. Με την αναποτελεσματικότητα στο περιφερειακό σουτ και τα πολλά λάθη έπαιξαν σίγουρα το ρόλο τους, με τον Ερυθρό Αστέρα, που έπαιξε με ένταση και πείσμα, να μένει όρθιος σε σημεία όπου ο Ολυμπιακός έδειχνε ικανός να πάρει το μομέντουμ και να χτίσει μια μικρή διαφορά, με αποτέλεσμα να φύγει με την πρώτη νίκη του στο Φάληρο, στη σύγχρονη ιστορία της EuroLeague.

Τα δεκάλεπτα: 21-22, 36-37, 52-56, 72-76

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 4 (2/2 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα, 2 λάθη), Έισι 3 (1), Ντόρσεϊ 6 (3/5 δίποντα, 0/5 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 4 λάθη), Λούντζης, Λαρεντζάκης 8 (2/4 δίποντα, 1/5 τρίποντα, 1/2 βολές, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 λάθη), Φαλ 9 (4/5 δίποντα, 3 ριμπάουντ, 3 μπλοκ), Σλούκας 18 (4/8 δίποντα, 2/7 τρίποντα, 4/6 βολές, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 λάθη), Μάρτιν 2, Βεζένκοβ 20 (3/6 δίποντα, 4/7 τρίποντα, 2/2 βολές, 8 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα), Ζαν-Σαρλ 2

Ερυθρός Αστέρας (Ράντονιτς): Λαζάρεβιτς 4, Γουόλτερς 9 (3/8 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 4 ριμπάουντ), Μίτροβιτς 8 (3/4 δίποντα, 2/2 βολές, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Κάλινιτς 12 (3/10 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 0/2 βολές, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Ντόμπριτς 14 (5/6 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 1/1 βολή, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα), Ιβάνοβιτς 8 (1), Μάρκοβιτς, Γουάιτ 8 (4/6 δίποντα, 8 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα), Κούζμιτς 6, Τσίρμπες 2

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This