«Κυβερνητική κλοπή!» Αγρότες έβαλαν φωτιά σε τσίπουρο διαμαρτυρόμενοι για την προώθηση αλλαγής του ονόματος!

Μιλούν για φωτογραφική διάταξη, που θα εξυπηρετήσει τους μεγαλοβιομήχανους στην ποτοποιεία

Must Read

«Απόσταγμα φρούτων», ή «παραδοσιακό απόσταγμα διημέρου». Έτσι προβλέπει το Υπουργείο Οικονομικών να μετονομαστούν τσίπουρο και τσικουδιά, προκαλώντας τον ξεσηκωμό των αγροτών-παραγωγών.

«Πρόκειται για μια φωτογραφική διάταξη, η οποία έχει ως μοναδική στόχευση να εξυπηρετήσει μελλοντικά τους μεγαλοβιομήχανους στην ποτοποιεία και παράλληλα να χάσουμε την ευνοϊκή φορολόγηση που έχουμε ως παραγωγοί αποστάγματος διημέρου η οποία προβλέπει μέχρι και -85% καταβολή του συντελεστή φόρου αιθυλικής αλκοόλης» τόνισε μεταξύ άλλων σε GRTimes και larissanet.gr o πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου, Στέλιος Τσικριτσής.

Οι αγρότες από Τύρναβο και Δαμάσι βρίσκονται στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι και προχώρησαν σε συμβολικό κάψιμο του τσίπουρου στο οδόστρωμα στο μπλόκο του Τυρνάβου, στην εθνική οδό Λάρισας–Κοζάνης.

«Να σταματήσει τώρα η κλοπή της ονομασίας του τσίπουρου», «όχι στο ξεκλήρισμα της αγροτιάς» και «η αμπελοκαλλιέργεια πεθαίνει», έγραφαν μερικά από τα πανό που κρατούσαν οι αγρότες.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This