Σος ή βαζελίνη;

Must Read

Εμείς εδώ στη «δημοκρατία» έχουμε πολύ ανεπτυγμένο το αίσθημα της αλληλεγγύης και βοηθάμε ο ένας τον άλλο όταν χρειάζεται και εφόσον, βέβαια, μπορούμε. Οι συμβουλές, επί παραδείγματι, είναι τζάμπα.

Για παράδειγμα, προ ημερών ο γείτονάς μου «Ω» έγραψε ότι του ήρθε λογαριασμός της ΔΕΗ, με χρέωση για το ρεύμα 450 ευρώ και ρήτρα αναπροσαρμογής 850 ευρώ (τιναυτόρε;) και κατάληγε φιλοσοφώντας: «Για να “καταπιώ” αυτόν τον λογαριασμό θα πρέπει να βάλω μπόλικη σος για να γλιστράει».

Εκεί ακριβώς επεμβαίνουν δυναμικά οι «Ριπές» και τον συμβουλεύουν: «Αντί για σος για να γλιστράει να βάλει μπόλικη βαζελίνη για να μην πονάει». Η συμβουλή μου, σύντροφοι, στηρίζεται στο διεθνώς παραδεδεγμένο αξίωμα ότι αν κάτι ζόρικο δεν μπορείς να το αποφύγεις, κοίταξε τουλάχιστον να το απολαύσεις.

Ζητούν συγγνώμη οι «Ριπές» που σήμερα είναι «ακατάλληλες για ανηλίκους κάτω των 18 ετών», αλλά η ευθύνη, όπως πάντα άλλωστε, είναι του λαού, που δεν παίρνει ένα σκουπόξυλο να ξεβρομίσει τον τόπο μας από τα διάφορα, όχι λαμόγια, αλλά τρωκτικά που μας περιτριγυρίζουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρωτομαγιά χωρίς πλοία και με… ολίγη από μετρό, λεωφορεία και τρόλεϊ – Τροποποιήσεις στα δρομολόγια των τρένων

Μπορεί η επίσημη αργία της Πρωτομαγιάς να μεταφέρθηκε για την Τρίτη του Πάσχα, 7 Μαΐου, ωστόσο, αύριο Τετάρτη, 1η...

More Articles Like This