Οικονόμου, όπως λέμε… Καραπαπάς!

Must Read

Η… απίθανη κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει τα… απίθανα πεπραγμένα της ΚΑΙ στο ποδόσφαιρο. Μόλις μία ημέρα μετά την εκλογή του Τάκη Μπαλτάκου στη θέση του προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας –εκλογή που έλαβε ποσοστό 90% από τις Ενώσεις και τις ομάδες του ποδοσφαίρου, με εξαίρεση τον Ολυμπιακό και την ΕΠΣ Ηλείας- άρχισαν τα… όργανα!

Έπειτα από τη συντονισμένη σφοδρότατη επίθεση όλων των Μέσων που στηρίζουν ή πρόσκεινται στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη, ήρθε το απόλυτο «ξεγύμνωμα» της κυβέρνησης. Την ώρα που ο κόσμος υποφέρει από την έκρηξη των τιμών και η κυβέρνηση… σφυρίζει, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου θεώρησε «θέμα μείζονος σημασίας» να αναφερθεί στην εκλογή Μπαλτάκου εκφράζοντας τις «σοβαρές της επιφυλάξεις της»!

Ο κ. Οικονόμου και η κυβέρνηση που εκπροσωπεί εμφανίστηκε απολύτως ΤΑΥΤΙΣΜΕΝΗ όχι με την συντριπτική πλειοψηφία του ποδοσφαίρου, αλλά με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός! Της μοναδικής ΠΑΕ που δεν ήθελε τον Μπαλτάκο και το διατυμπάνιζε δια στόματος Καραπαπά στη χθεσινή Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας.

Ως… άλλος Καραπαπάς λοιπόν, ο Γιάννης Οικονόμου είπε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών: «Η ΕΠΟ έχει αυτοδιοίκητο. Έχει τις δικές της διαδικασίες. Η κυβέρνηση δεν παρεμβαίνει στις διαδικασίες των Ομοσπονδιών. Θα κριθεί από την αποτελεσματικότητα της η επιλογή αυτή. Επειδή όμως όλοι γνωριζόμαστε, η κυβέρνηση έχει σοβαρές επιφυλάξεις για το αν αυτή η επιλογή μπορεί να συνδράμει ουσιαστικά και συμβολικά στην εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου και απαλλαγής του από μια σειρά στρεβλώσεων που το ταλαιπωρούν και το βασανίζουν χρόνια».

Εκείνο που… λησμόνησε να πει ο κ. Οικονόμου είναι αν η κυβέρνηση θα έκρινε σκόπιμο να επιστρέψει η ΕΠΟ στις εποχές που τη διοικούσαν ο Σαρρής και ο Γκιρτζίκης. Τότε που τ ποδόσφαιρο πραγματικά ΥΠΕΦΕΡΕ αλλά κάποιοι λίγοι περνούσαν «υπέροχα». Οι ίδιοι που ουρλιάζουν από το 2017 και μετά…

Να συμπληρώσουμε ότι ο κ. Οικονόμου δεν είναι ο μόνος κυβερνητικός που έχει τοποθετηθεί κατά του κ. Μπαλτάκου. Μία ημέρα πριν από τις εκλογές της ΕΠΟ ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης στη συνάντηση που είχε στο γραφείο του με εκπροσώπους των ΠΑΕ για το θέμα του ποσοστού από το Στοίχημα, ξαφνικά… άνοιξε ζήτημα Μπαλτάκου λέγοντας: «Πως είναι δυνατόν να στηρίζετε για πρόεδρο τον Μπαλτάκο, που είναι απολύτως συγκρουσιακός» και άλλα… παρόμοια, ακριβώς στην ίδια γραμμή με την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Το μόνο που απομένει είναι να δούμε κάποια στιγμή τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να… παρατάει κάποια σύσκεψη με τους Ευρωπαίους για τα θέματα της ενέργειας και να κάνει δηλώσεις κατά του Τάκη Μπαλτάκου. Από ΑΥΤΗ την κυβέρνηση όλα μπορείς να τα περιμένεις. Πόσο μάλλον όταν… κατά σύμπτωση πρόκειται για ζητήματα που έχει «κοινή άποψη» με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This