«Οι πυρκαγιές ξεκίνησαν και επελαύνουν αλλά η Μητσοτάκης Α.Ε. σφυρίζει αδιάφορα»

«Η Κυβέρνηση επιδίδεται σε λογικές "ατομικής ευθύνης" και στο αφήγημα της περί κλιματικής αλλαγής»

Must Read

Με μια αιχμηρή ανακοίνωση ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης αναφέρεται στις πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει στη χώρα μας και επιτίθεται στην Κυβέρνηση, η οποία αδιαφορεί και ρίχνει συνεχώς αλλού τις ευθύνες.

Αναφέρει σχετικά:

Οι πυρκαγιές ξεκίνησαν και επελαύνουν αλλά η Μητσοτάκης Α.Ε. σφυρίζει αδιάφορα

Η αντιπυρική περίοδος ξεκίνησε για τα καλά με αρκετές πυρκαγιές χθες και σήμερα να καίνε μεγάλες εκτάσεις, σπίτια και επιχειρήσεις σε διάφορα σημεία της ηπειρωτικής χώρας. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες, η Κυβέρνηση όμως επιδίδεται σε λογικές “ατομικής ευθύνης” και στο αφήγημα της περί κλιματικής αλλαγής.

Η κλιματική αλλαγή είναι δεδομένη και έχει επέλθει, αυτό ακριβώς σημαίνει πως δεν μπορεί η Πολιτεία να επαφίεται στους Ρουμάνους πυροσβέστες -οι οποίοι είναι εξαιρετικοί, αλλά δεν αρκούν- αλλά πρέπει να προβεί άμεσα σε μόνιμες προσλήψεις προσωπικού, μονιμοποίηση των εποχικών πυροσβεστών, εκσυγχρονισμό και ενίσχυση των υποδομών και των μέσων πυρόσβεσης. Οτιδήποτε λιγότερο καθιστά την Μητσοτάκης Α.Ε. εγκληματική υπεύθυνη για όλα όσα συμβαίνουν και πολύ φοβόμαστε ακόμα, ότι θα ξανασυμβούν, όπως είδαμε ακριβώς, δυστυχώς και πέρυσι με την Κυβέρνηση να σφυρίζει αδιάφορα και να παριστάνει απλώς τον τροχονόμο διευθέτησης των ολιγαρχικών συμφερόντων που βρέθηκαν να παρασιτίσουν πάνω στα καμένα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This