Όταν η Ντόρα και ο Ισίδωρος πίεζαν την κυβέρνηση Καραμανλή να πολιτογραφήσει τον βιτσιόζο Αλβάρο!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένας Μητσοτάκης συνδέεται με μία αμφιλεγόμενη πολιτογράφηση

Must Read

Η απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας στον έποικο και υποστηρικτή του ψευδοκράτους Γιασάμ Αγιαβέφε έχει γίνει πλέον κεντρικό θέμα στην πολιτική αντιπαράθεση. Πρόκειται φυσικά για μία υπόθεση με πολλά ερωτηματικά, ακόμα κι αν όλες οι ενέργειες είναι σύννομες. Μία σύγκριση των προηγούμενων αποδόσεων της ελληνικής ιθαγένειας σε διακεκριμένες προσωπικότητες, αρκεί για να δημιουργήσει σοβαρές αμφιβολίες τόσο για την σκοπιμότητα, όσο κυρίως και για τα κίνητρα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη και η πρόεδρος της Δημοκρατίας προέβησαν σε μία τέτοια ενέργεια.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που η οικογένεια Μητσοτάκη εμπλέκεται σε μία τέτοια υπόθεση.

Ήταν το όχι και τόσο μακρινό 2006, όταν η Ντόρα Μπακογιάννη και ο σύζυγός της Ισίδωρος Κούβελος ασκούσαν τεράστια πίεση στον Κώστα Καραμανλή και τον τότε υπουργό εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλο, προκειμένου να δοθεί τιμητική ιθαγένεια στον πρώην σύζυγό της Αθηνάς Ωνάση, Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο!

Ο Ισίδωρος με τον Αλβάρο, όταν τα Νέα έγραφαν ότι …καλπάζει για ελληνοποίηση!

Κώστας Καραμανλής και Προκόπης Παυλόπουλος αρνήθηκαν φυσικά να τους κάνουν το χατίρι, με αποτέλεσμα να δεχτούν ομαδικά πυρά από τον τότε «μητσοτακικό και σημιτικό» τύπο, που τους κατηγορούσε ότι στερούσαν την Ελλάδα από ένα μετάλλιο στην ιππασία!

Η συνέχεια φυσικά δικαίωσε τον Κώστα Καραμανλή και τον Προκόπη Παυλόπουλο για την άρνηση τους, που έσωσαν την Ελλάδα από μία τεράστια ξεφτίλα. Ένα διεθνές ρεζιλίκι μεγατόνων, καθώς μετά το διαζύγιο της Αθήνας με τον Αλβάρο που ακολούθησε, οι αποκαλύψεις ήταν τέτοιες που θα έριχναν ακόμα και κυβέρνηση!

Η Αθηνά Ωνάση

Με έβαζε να κάνω σεξ με τους φίλους του!

Οι αποκαλύψεις για τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, τον πρώην της Αθηνάς Ωνάση, ήρθαν μετά την κατάθεση αίτησης διαζυγίου από την πάμπλουτή κληρονόμο.

 

Ένα κολ-γκερλ πολυτελείας που είχε ήδη κάνει “πικάντικες” αποκαλύψεις για τον Αλβάρο, όπου διατηρούσαν σχέση για 8 χρόνια, ενώ ήταν παντρεμένος με την Αθηνά Ωνάση, του έδωσε την χαριστική βολή! Οι αποκαλύψεις της συγκεκριμένης γυναίκας μάλιστα, βοήθησαν την Ωνάση να μην πληρώσει εκατοντάδες εκατομμύρια που ο Αλβάρο διεκδικούσε στο δικαστήριο…

Μιλώντας στον Αλέξη Μανθεάκη, ο οποίος είχε κάνει μια αποκάλυψη για τη συμπεριφορά της Ωνάση, η συνοδός πολυτελείας αποκάλυψε τα πάντα! Από τις ακριβείς ημερομηνίες των ταξιδιών που πραγματοποιούσαν, τα ονόματα των ξενοδοχείων όπου διέμεναν, μέχρι και την ταυτότητα των φίλων του με τους οποίους συνευρισκόταν τακτικά.

Επιπλέον, αποκάλυψε τη διαστροφή του Ντόντα να την υποχρεώνει σε ομαδική ερωτική συνεύρεση με τους φίλους και συναθλητές του. Είχε πει χαρακτηριστικά: “Ήταν επιθυμία του Αλβάρο να κάνω σ3ξ με φίλους του. Μία φορά έκανα σ@ξ με έναν από αυτούς μέσα στο αυτοκίνητο του και ένας άλλος μας παρακολουθούσε. Πολλές φορές πήγαινα στη Βραζιλία απλώς για να συνευρεθώ ερωτικά”.

Αναμένεται να δούμε τι θα προκύψει για τον νέο Έλληνα της οικογένειας Μητσοτάκη, τον τουρκοκύπριο που ξαφνικά εμφανίζεται ως αντίπαλος του Ερντογάν…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This