Αμερικανίδα βουλευτής: «Οι ΗΠΑ δεν θα δώσουν τα F-16 στην Τουρκία»

«Δεν πιστεύω ότι ο πρόεδρος θα ασκήσει βέτο στο αμυντικό νομοσχέδιο»

Must Read

Πολύ δύσκολο θεωρεί Αμερικανίδα βουλευτής των Δημοκρατικών το να δώσουν οι ΗΠΑ τα F-16 που ζητά η Τουρκία, υποστηρίζοντας πως το διακομματικό ψήφισμα ενάντια σε αυτό είναι πολύ ισχυρό.

Ειδικότερα, η βουλευτίνα Ντίνα Τάιτους, μιλώντας αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN και τη Γεωργία Γαραντζιώτη, δήλωσε: «Ελπίζουμε πως θα περάσει, γιατί ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων (Μπομπ Μενέντεζ) είναι πάρα πολύ υποστηρικτικός και ήρθε στη Βουλή έχοντας εγκρίνει αυτό το πολύ ισχυρό διακομματικό ψήφισμα». «Αυτό μας ενθάρρυνε, ότι το ψήφισμα θα παραμείνει στο αμυντικό νομοσχέδιο, όταν θα φτάσει στο επίπεδο της Γερουσίας», πρόσθεσε.

Απαντώντας, κατόπιν, σε ερώτηση, περί του τι θα γίνει σε περίπτωση που η εν λόγω τροπολογία παρακαμφεί από τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, η Τάιτους δήλωσε: «Θα πρέπει να θέσει βέτο σε ολόκληρο το αμυντικό νομοσχέδιο, καθώς αυτή η τροπολογία είναι μέρος του νομοσχεδίου. Και δεν πιστεύω ότι ο πρόεδρος θα ασκήσει βέτο στο αμυντικό νομοσχέδιο».

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This