Μπέος σε Μαρινάκη: «Εξαπατήσατε τους συναδέλφους μου, για να κερδίσετε την προεδρία της Σούπερ Λίγκας»

Must Read

Βγήκαν «μαχαίρια» στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας, με τον Αχιλλέα Μπέο να κατηγορεί ευθέως τον Βαγγέλη Μαρινάκη ότι εξαπάτησε το συμβούλιο, για να κερδίσει την προεδρία της Σούπερ Λίγκας.

«Έχετε χάσει την ψυχραιμία σας και θυμίζετε παράγοντες παλαιάς κοπής. Λειτουργείτε ως πρόεδρος του Ολυμπιακού. Ήρθε η ώρα να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων, γιατί η Σούπερ Λίγκα δεν είναι ιδιοκτησία σας και όχι δικό σας μαγαζί. Και μην ξεχνάτε ότι υποσχεθήκατε πράγματα και εξαπατήσατε τους συναδέλφους μου, για να κερδίσετε την προεδρία της Σούπερ Λίγκας», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Βόλου στον πρόεδρο της Λίγκας και του Ολυμπιακού.

Ολόκληρη η τοποθέτηση του Αχιλλέα Μπέου έχει ως ακολούθως:

«Πριν από 2 μήνες και κάτι ημέρες ήμουν τελείως αντίθετος στην εκλογή σας στην προεδρία της Σούπερ Λίγκα. Από την άλλη πλευρά όμως ήταν δώρο Θεού η εκλογή σας ως πρόεδρος του Συνεταιρισμού, λόγω ονόματος και λόγω οντότητας, θεωρώντας ότι μόνο θετικά θα προσφέρετε στο Επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Όμως, οι επανειλημμένοι χαρακτηρισμοί έχουν δημιουργήσει ένα ζοφερό περιβάλλον στο χώρο του ποδοσφαίρου, δημιουργώντας στρατόπεδα και συγκρούσεις που μόνο καλό δεν κάνουν.

Αντίθετα, δημιουργούν μία απαράδεκτη εικόνα που μοναδικό σκοπό έχει το συμφέρον του Ολυμπιακού και όχι του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Αυτό το ζοφερό σκηνικό εξυπηρετεί μόνο τα συμφέροντα του Ολυμπιακού και όχι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και αναφέρομαι σε χαρακτηρισμούς μέσω δηλώσεων σας, όπως:

«Μία συμμορία διοικεί την ΕΠΟ»

«Είστε ελεεινός και υπάλληλος του Μελισσανίδη», απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Μπαλτάκο

«Έχετε δικτατορικές αντιλήψεις, είσαι ηλίθιος και φασίστας»

Σε απάντηση του κυρίου Μπαλτάκου, όπου αναφέρθηκε ότι θα σας κλείσει το μικρόφωνο, του είπατε απειλητικά ότι «αν με κλείσεις, θα έρθω από εκεί»

«Είναι ένα άθυρμα λαθροβιούντων “παραγόντων”»

Κάνατε έφοδο στα γραφεία της ΕΠΟ για το θέμα Καραντώνη και τοποθετήσατε στην ΚΕΔ έναν εντολοδόχο.

Με όλα τα παραπάνω και άλλα που δεν γράφονται, δείχνετε ότι έχετε χάσει την ψυχραιμία σας και θυμίζετε παράγοντες παλαιάς κοπής. Προφανώς σας διαφεύγει ότι είστε πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας και αυτοί οι χαρακτηρισμοί δεν συνάδουν στο πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας. Λειτουργείτε ως πρόεδρος του Ολυμπιακού. Ήρθε η ώρα να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων, γιατί η Σούπερ Λίγκα δεν είναι ιδιοκτησία σας και όχι δικό σας μαγαζί. Και μην ξεχνάτε ότι υποσχεθήκατε πράγματα και εξαπατήσατε του συναδέλφους μου, για να κερδίσετε την προεδρία της Σούπερ Λίγκας.»

Αφού ολοκλήρωσε την τοποθέτηση του ο Αχιλλέας Μπέος, ο Βαγγέλης Μαρινάκης απάντησε λακωνικά: «Διαφωνώ πλήρως, ο χρόνος θα δείξει».

*φωτο αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This