Νύχτα μαγικιά

Must Read

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022 και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ωρα 17.30. Πλησιάζοντας στον «ναό» ακούς τις φωνές των φίλων της ΑΕΚ και νιώθεις έναν κόμπο στον λαιμό.

Μετά 20 χρόνια και πάλι η ζωή ξαναγύρισε σ’ αυτόν τον τόπο. Στο καινούργιο γήπεδο. Φτάνεις στην παλιά θύρα 5-6-7 και να ο δεύτερος κόμπος.

Καθώς προσπερνάς τη θέση του παλιού συμπαθητικού «σκυλάδικου», αντικρίζεις το μεγαλείο του καινούργιου γηπέδου, το οποίο, βέβαια, δεν «έπνιξε» τη Ν. Φιλαδέλφεια, όπως προφήτευαν οι κομπλεξικές Κασσάνδρες, αλλά την ομόρφυνε.

Λίγο πιο εκεί, ο τρίτος κόμπος, που αυτός πια σε πνίγει. Μπροστά σου στέκεται με απλωμένα τα φτερά περήφανος ο ατσάλινος δικέφαλος αετός, που πατάει γερά στον τρούλο της «Αγια-Σοφιάς» και στέκεται ακοίμητος φρουρός του γηπέδου, όπως είπε ο «Αγιος Δημήτριος ο γηπεδοφτιάχτης», δηλαδή ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Κάτι σου ‘ρχεται να πεις για το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος που το πείραξε ο αετός, και όχι τα αγάλματα του Βελουχιώτη, αλλά το καταπίνεις. Και όταν πια μπαίνεις στο γήπεδο, οι κόμποι γίνονται δάκρυα. Δάκρυα χαράς και ευγνωμοσύνης προς όλους όσοι βοήθησαν και μόχθησαν να γίνει το θαύμα. Σας ευχαριστούμε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αναταραχή στην Κ.Ο της ΝΔ από τα σενάρια διαδοχής Μητσοτάκη – Το βέτο και ο «πονοκέφαλος»

Aναστάτωση επικρατεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, η οποία διαπιστώνει ότι μόνο με ροδοπέταλα δεν είναι στρωμένος ο δρόμος...

More Articles Like This