Ο Πλεύρης αποκηρύσσει τον πατέρα του και αρχιτέκτονα της κυβέρνησης του Κυριάκου, για να σώσει την καρέκλα του

Έσπευσε να σώσει την καρέκλα του ο υπουργός Υγείας και γιος του «πατέρα του ελληνικού νεοφασισμού»

Must Read

Οργή στο πανελλήνιο προκάλεσε η κίνηση του δικηγόρου των κατηγορουμένων της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνου Πλεύρη να χαιρετήσει τη χαροκαμένη μάνα του Παύλου, Μάγδα Φύσσα με ναζιστικό χαιρετισμό μέσα στο δικαστήριο.

Φυσικά, ο κ. Πλεύρης, γνωστός για τις ακροδεξιές θέσεις του, έχοντας χαρακτηριστεί «πατέρας του ελληνικού νεοφασισμού», δεν έπαψε λεπτό να δηλώνει ναζιστής, όπως έκανε μάλιστα και πρόσφατα, μέσα στην δικαστική αίθουσα.

Μετά το κύμα αντιδράσεων για το θράσος του πατέρα του υπουργού Υγείας, ο ίδιος ο Θάνος Πλεύρης, ο οποίος μετά την αποχώρηση του από το ΛΑΟΣ, εισχώρησε στη Νέα Δημοκρατία, έσπευσε να αποκηρύξει τον πατέρα του και… αρχιτέκτονα της κυβέρνησης του Κυριάκου, προκειμένου να μην χάσει τη θέση του. 

«Ο πατέρας μου δεν έχει κρύψει την ιδεολογία του» δήλωσε στον ΣΚΑΪ, ο Θάνος Πλεύρης και πρόσθεσε: «Ο πατέρας μου ποτέ δεν έχει κρύψει την ιδεολογία του, που η δημοκρατία του επιτρέπει να έχει. Ο χαιρετισμός με κάνει να αισθάνομαι πολύ άσχημα για δύο λόγους, ο πρώτος ότι έγινε μέσα στη δικαστική αίθουσα και ο δεύτερος μπροστά σε μια γυναίκα που το παιδί της δολοφονήθηκε από έναν ναζί. Με συγχωρείτε αλλά αυτό είναι αποκτήνωση», είπε ο Θάνος Πλεύρης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This