Συνέντευξη Κοντονή: «Ο Μαρινάκης δεν αγαπάει απλά τη ΝΔ, αλλά τη χρηματοδοτεί!»

Must Read

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, στην ιστοσελίδα SDNA, όπου μεταξύ άλλων μίλησε με πάσα ειλικρίνεια για την επιρροή που ασκούσε ο Ολυμπιακός κατά τη διάρκεια της θητείας του, αλλά και για τις σχέσεις του προέδρου του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη με τη Νέα Δημοκρατία.

Πιο συγκεκριμένα, ερωτώμενος για την κόντρα του στο παρελθόν με τον κ. Μαρινάκη, διευκρίνισε πως ποτέ δεν είχαν κόντρα και ότι, όταν είχαν βρεθεί στο γραφείο του, και είχαν μιλήσει για τις αλλαγές στην ΕΠΟ, εκείνος είχε κρατήσει μια επιφυλακτική στάση.

«Εγώ θεωρώ κι εκτιμώ ότι εκείνη την περίοδο ασκούσαν μία επιρροή στην ΕΠΟ μεγαλύτερη από άλλες ομάδες. Κάνει μεγάλο λάθος ο Ολυμπιακός, αν έχει πει ότι μεροληπτούσα υπέρ συγκεκριμένων ομάδων», δήλωσε, για να συνεχίσει, αναφέροντας πως, «όταν η ΕΕΑ είχε λάβει εις βάρος του κ. Μαρινάκη και δικαιώθηκε από τα δικαστήρια ότι ήταν λανθασμένη, αναφέρθηκα υπέρ του κ. Μαρινάκη. Αυτά τα ξεχνάνε κάποιοι. Η δικαιοσύνη στην Ελλάδα λειτουργεί απολύτως ανεξάρτητα από την εκτελεστική εξουσία, και, αν υπάρξει οποιαδήποτε παρέμβαση επηρεασμού, αυτό είναι σοβαρό πολιτικό ζήτημα. Οι συζητήσεις με τον Μαρινάκη ήταν απόλυτα λογικές και σε καλό κλίμα».

Όσον αφορά, εξάλλου, στο επικείμενο deal του μεγαλοεπιχειρηματία και μεγαλοπαράγοντα με τη Nova, ο κ. Κοντονής ανέφερε πως βλέπει τον κ. Μαρινάκη «να παίρνει τη μία μετά την άλλη τις εφημερίδες και τώρα μπαίνει και στην τηλεόραση, και είναι δικαίωμά του, και με τη Nova», εκφράζοντας, ωστόσο, την πεποίθηση πως, «εδώ μπορεί να υπάρξει νόθευση του ανταγωνισμού. Γιατί, αν η χρηματοδότρια εταιρεία Nova, ανήκει σε έναν από τους παίκτες αυτού του παιχνιδιού, μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε. Μπορεί η χρηματοδότηση να ελέγχεται κι αλλού να είναι πλουσιοπάροχη κι αλλού όχι. Αν αρχίσεις να τα μπλέκεις όλα και να δημιουργείς μία αίσθηση ότι λειτουργείς μονοπωλιακά στην αγορά, τότε πρέπει να επέμβει η επιτροπή ανταγωνισμού».

Τέλος, αναφερόμενος στις ερωτήσεις του ΣΥΡΙΖΑ και τις κατηγορίες για εναγκαλισμό ΝΔ – Μαρινάκη, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και υφυπουργός Αθλητισμού δήλωσε: «εγώ το είχα διαπιστώσει από τον καιρό που ήμουν υπουργός Δικαιοσύνης. Μου είχε κάνει εντύπωση ότι το βράδυ υπήρχαν τοποθετήσεις από την πλευρά του κ. Μαρινάκη και το πρωί ερχόντουσαν ως τοποθετήσεις της Νέας Δημοκρατίας. Δεν την αγαπάει απλά τη ΝΔ ο κ. Μαρινάκης, αλλά τη χρηματοδοτεί. Αν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη τα πλήρωνε ο κ. Σαββίδης, τι θα λέγατε; Τι θα λέγανε ο κ. Μαρινάκης και οι εφημερίδες που πρόσκεινται σε αυτόν; Για σκάνδαλο πρώτου βαθμού!».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This