Όλη η οικογένεια Μέσι στο Κατάρ για τον Λιονέλ

Must Read

Στο πλευρό του Λιονέλ Μέσι για την κατάκτηση του Μουντιάλ δεν είναι μόνο όλη η Αργεντινή, αλλά και η οικογένειά του. Κυριολεκτικά. Η οικογένεια Μέσι αυτό τον καιρό έχει μετακομίσει στο Κατάρ και παρακολουθεί την προσπάθεια του «πάτερ φαμίλια» να φέρει στο… σπίτι στο Παρίσι ένα ακόμα τρόπαιο.

Στον αγώνα με την Αυστραλία ήταν εκεί. Η Αντονέλα Ροκούζο, οι γιοί του με τη φανέλα του πατέρα τους, ο Ματέο, ο Τιάγο, ο Τσίρο, αλλά και οι γονείς του ο Χόρχε και η Σίλια. Τους συνοδεύουν δεκάδες συγγενείς και φίλοι. Παρακολοθούν από τις vip θέσεις των γηπέδων τους αγώνες και συμπάσχουν μαζί του.

Ο Μέσι που στο παρελθόν είχε δεχτεί σκληρή κριτική από τους συμπατριώτες του για την αδυναμία του να βοηθήσει αποτελεσματικά την εθνική ομάδα στο δρόμο για τους τίτλους, βλέπει το κλίμα να αλλάζει. Η Αργεντινή κατέκτησε πέρσι μέσα στη Βραζιλία τον τίτλο μετά από 18 χρόνια. Κι αυτό θεωρήθηκε… καλό σημάδι ενόψει Μουντιάλ. Τώρα όλοι τον στηρίζουν και τον αποθεώνουν.

Η Αντονέλα αποτελεί τον παιδικό έρωτα του Μέσι. Γνωρίστηκαν όταν εκείνος ήταν εννιά χρόνων κι εκείνος οκτώ. Ήταν ξαδέλφη ενός φίλου του. Από το 2010 ειναι μαζί και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2017. Παραμένουν αγαπημένοι και δεν χάνουν ευκαιρία να το δείξουνστη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This