Ο Πούτιν βόλταρε με Mercedes στην επισκευασμένη γέφυρα στην Κριμαία

Δεν ήταν πολιτικό μήνυμα είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου

Must Read

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν προσπάθησε να… τονώσει το ηθικό των Ρώσων σήμερα, διασχίζοντας τη γέφυρα του Κερτς προς την Κριμαία, η οποία είχε καταστραφεί από ένα παγιδευμένο φορτηγό τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο Ρώσος Πρόεδρος οδήγησε μια Mercedes για να διασχίσει τη γέφυρα που συνδέει την ηπειρωτική χώρα της Ρωσίας με τη χερσόνησο της Κριμαίας, την οποία η Μόσχα προσάρτησε από την Ουκρανία το 2014.

Όπως και άλλες δυτικές αυτοκινητοβιομηχανίες, η Mercedes σταμάτησε τις πωλήσεις οχημάτων στη Ρωσία και σταμάτησε την παραγωγή στο εργοστάσιο συναρμολόγησης της κοντά στη Μόσχα, μετά την έναρξη της στρατιωτικής επιχείρησης της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, είπε ότι ο Πούτιν δεν προσπάθησε να διατυπώσει πολιτική άποψη οδηγώντας τη Mercedes και όχι ένα ρωσικής κατασκευής σεντάν Auris, λέγοντας ότι «ο πρόεδρος χρησιμοποίησε απλώς το αυτοκίνητο που ήταν διαθέσιμο».

https://youtu.be/6s919l_W9vc

Κατά την οδήγηση, ο Πούτιν συζήτησε τις επισκευές της γέφυρας της Κριμαίας με τον Μαράτ Κουσνούλιν, έναν αντιπρόεδρο της κυβέρνησης που είναι υπεύθυνος για το έργο, μια συνομιλία που μεταδόθηκε από τη ρωσική τηλεόραση.

Ο Ρώσος Πρόεδρος μίλησε επίσης με εργαζομένους που συμμετείχαν στην αποκατάσταση της γέφυρας μήκους 19 χιλιομέτρων (12 μιλίων), η οποία υπήρξε ο κύριος αγωγός για τη μεταφορά προμηθειών στην Κριμαία και έχει χρησιμεύσει ως βασική έδρα για τις ρωσικές στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Ουκρανία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This