Ημέρες 1974 θα ζήσουμε την Πέμπτη στο κοινοβούλιο

Όπλο στα χέρια του Τσίπρα η δήλωση Βορίδη

Must Read

Τις πιο μαύρες ημέρες της νεότερης ελληνικής ιστορίας αναμένεται να ζήσουμε την Πέμπτη στο ελληνικό κοινοβούλιο, όπου ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ετοιμάζεται να αξιοποιήσει στο έπακρο την δήλωση του Μάκη Βορίδη ο οποίος μιλώντας εχθές σε τηλεοπτικό σταθμό έθεσε για πρώτη φορά το ενδεχόμενο  διάπραξης κακουργημάτων από τον ίδιο τον πρωθυπουργό!

Δείτε την επίμαχη δήλωση του Μάκη Βορίδη:

Ο Αλέξης Τσίπρας λοιπόν ετοιμάζεται να «εργαλειοποιήσει» την τοποθέτηση του έμπειρου νομικού και υπουργού της κυβέρνησης, παραθέτοντας ακόμα και αποδεικτικά στοιχεία για την εγκυρότητα των καταγγελιών που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες εβδομάδες. Απαντώντας έτσι στο «δίλημμα» που έθεσε ο υπουργός εσωτερικών…

Στο Μαξίμου γνωρίζουν εδώ και εβδομάδες πως ο Αλέξης Τσίπρας διαθέτει στα χέρια του ατράνταχτα στοιχεία που τεκμηριώνουν τις καταγγελίες ότι η ΕΥΠ του Κυριάκου Μητσοτάκη κρύβεται πίσω από τις παρακολουθήσεις τουλάχιστον ενός υπουργού και πιθανότατα της ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεων. Ενέργεια που ισοδυναμεί με εσχάτη προδοσία και κατασκοπεία εις βάρος της χώρας! Αυτός είναι και ο λόγος που προσπαθούν να αποφύγουν την ευθεία αντιπαράθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην ολομέλεια της Βουλής, επιδιώκοντας όλο αυτό το χρονικό διάστημα να κάνουν τον Τσίπρα να τοποθετηθεί στην ολομέλεια και να ανοίξει τα χαρτιά του χωρίς αντίλογο.

Χωρίς δηλαδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης να υποχρεωθεί να απαντήσει, ενώ δεν είναι προετοιμασμένος, αφού ουδείς γνωρίζει με βεβαιότητα τα ακριβή στοιχεία που θα προσκομίσει ο Τσίπρας στο κοινοβούλιο. Φροντίζοντας έπειτα για τον αφανισμό των συγκεκριμένων δηλώσεων από τα ΜΜΕ…

Φαίνεται όμως ότι μεθαύριο Πέμπτη, έρχεται η ώρα της αλήθειας, καθώς θεωρείται εξωφρενικό ο πρωθυπουργός να μην συμμετέχει στη συζήτηση στην ολομέλεια. Εκεί στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης προαναγγέλλουν ότι θα ζήσουμε «ημέρες 1974». Κάνοντας τον παραλληλισμό των κατηγοριών που αντιμετώπισαν ο Παπαδόπουλος με τον Ιωαννίδη, με τα όσα ζούμε σήμερα.

Το εάν θα δικαιωθούν ή απλώς προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον πρωθυπουργό, θα το διαπιστώσουμε σε δύο εικοσιτετράωρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This