ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΛηστής για ρεκόρ στην Θεσσαλονίκη: Έκανε οκτώ ληστείες με όπλο μέσα σε μόλις 2 ώρες!

Ληστής για ρεκόρ στην Θεσσαλονίκη: Έκανε οκτώ ληστείες με όπλο μέσα σε μόλις 2 ώρες!

Τελικά, συνελήφθη από την αστυνομία!

Στα χέρια των αστυνομικών της Άμεσης Δράσης έπεσε ένας… τρελός ληστής στην Θεσσαλονίκη, ο οποίος, χθες το βράδυ έκανε οκτώ ληστείες μέσα σε διάστημα μόλις δύο ωρών και μάλιστα με την απειλή όπλου!

Πρόκειται για έναν 23χρονο ο οποίος «σάρωσε» την Θεσσαλονίκη καθώς βρέθηκε για τις ληστείες σε διαφορετικές περιοχές!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ),μεταξύ άλλων λήστεψε, υπό την απειλή όπλου, φαρμακεία και μίνι μάρκετ στη δυτική Θεσσαλονίκη, όπως επίσης καταστήματα τυχερών παιγνίων στην ανατολική πλευρά της πόλης.

Εκεί, όμως, στάθηκε άτυχος γιατί εντοπίστηκε από τις αστυνομικές αρχές και συνελήφθη.  Σύντομα αναμένεται να περάσει το κατώφλι του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο νεαρός ζούσε από την παράνομη δράση του καθώς βαρύνεται συνολικά με 11 ένοπλες ληστείες, καθώς εκτός από τις οκτώ παραπάνω προέκυψε η εμπλοκή του σε τρεις ακόμη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε επίσης: Τρόμος στη Νεάπολη: Ληστής εισέβαλλε σε μίνι μάρκετ με όπλο!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης