Ανιδιοτελής η στήριξη του Κυριάκου στην Ουκρανία

Ανακοίνωση με νόημα από τον πρωθυπουργό

Must Read

Η αποκάλυψη του Αμερικανού δημοσιογράφου Σέημουρ Χερς ότι η ανατίναξη  του αγωγού Nord Stream έγινε από τις ΗΠΑ με την βοήθεια της Νορβηγίας δίνει άλλη διάσταση στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Ο γνωστός δημοσιογράφος αναλύει ακόμα και τον τρόπο με τον οποίο έγινε η όλη επιχείρηση, ο Λευκός Οίκος διαψεύδει, αλλά αυτά είναι συνηθισμένα. Και στις προηγούμενες αποκαλύψεις του συγκεκριμένου δημοσιογράφου πάντα υπήρχαν διαψεύσεις που στο τέλος αποδείχτηκαν …ψεύτικες!

Εδώ και αρκετούς μήνες οι Ευρωπαίοι κατηγορούν τόσο τις ΗΠΑ όσο και τους Νορβηγούς ότι κερδοσκοπούν εις βάρος τους, πουλώντας το LNG σε εξωφρενικές τιμές. Που να μάθουν τώρα ότι αυτοί που κερδίζουν πουλώντας το αέριο τους σε τιμές μαύρης αγοράς, είναι οι ίδιοι που ανατίναξαν τον Nord Stream.

Την ώρα λοιπόν που έχει ξεσπάσει παγκόσμιο τσουνάμι έπειτα από τις αποκαλύψεις, βγαίνει ο γίγαντας Κυριάκος για να δηλώσει την «ανιδιοτελή συμπαράσταση του» στην Ουκρανία.

Όχι τίποτε άλλο, αλλά πρέπει να διαχωρίσει τη θέση του από τους Αμερικανούς, τους Νορβηγούς, τους Αζέρους, τους Καταριανούς οι οποίοι έκαναν ταμείο από την «στήριξη στην Ουκρανία», σε αντίθεση με την Ελλάδα που πληρώνει δυσβάσταχτο τίμημα σε όλα τα επίπεδα…

Εγώ πάντως, τον πιστεύω τον Κυριάκο. Για την Εύα, διατηρώ αμφιβολίες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This