ΑΡΧΙΚΗMEDIAΓια «παραποίηση» κατηγορεί την Κατερίνα Καινούργιου ο Άρης Πορτοσάλτε!

Για «παραποίηση» κατηγορεί την Κατερίνα Καινούργιου ο Άρης Πορτοσάλτε!

Απύθμενο το θράσος του ανθρώπου που έχει εξοργίσει το πανελλήνιο

Ο Άρης Πορτοσάλτε δεν αντέχει την κατακραυγή του κόσμου και όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, τηλεφωνεί σε συναδέλφους του για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Χθες επικοινώνησε με την Κατερίνα Καινούργιου για να την επιπλήξει για τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή της, κυρίως από τον Ανδρέα Μικρούτσικο ο οποίος «τόλμησε» να πει όσα θέλει να πει ολόκληρο το πανελλήνιο.

Σήμερα το πρωί λοιπόν εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα» και δεν έχασε ευκαιρία να κατηγορήσει την παρουσιάστρια του Alpha ότι παραποίησε τα λόγια του, χωρίς ωστόσο να την κατονομάσει.

«Μπορούμε να ξεκινήσουμε από τη βία; Έχουμε πάρα πολλή βία, έχει κλιμακωθεί επικίνδυνα. Δεν ξέρω πώς να το πω αλλιώς. Είναι μια βία που εδράζεται στην παραποίηση» είπε αρχικά ο δημοσιογράφος και συνέχισε: «Επειδή μεγαλώνουμε και ζούμε σε έναν τόπο που η κουβέντα είναι πολύ εύκολη μπορούμε να λέμε ο ένας για τον άλλο, μπορώ να βάλω έναν κανόνα; Μην παραποιούμε αυτά που ακούμε, μην τα περνάμε από το σουρωτήρι μας και τα καταλαβαίνουμε όπως θέλουμε να τα καταλάβουμε ή έχουμε αδυναμία να τα καταλάβουμε. Το γεγονός ότι στην Ελλάδα βγαίνουμε πίσω στον διαγωνισμό Pisa, στην κατανόηση κειμένου σημαίνει ότι ακούω κάτι και δεν καταλαβαίνω».

«Υπάρχει παραποίηση, πάρα πολλή παραποίηση δεν θέλω να πω κάτι άλλο μένω σε αυτό», με τον Δημήτρη Οικονόμου να τονίζει ότι ο καθένας έχει την άποψή του.

«Να την πει φίλε μου, όχι παραποίηση, όχι στοχοποίηση. Κι αν ακόμα δεν θέλεις με πρόθεση να στοχοποιείς, όταν παραποιείς δίνεις το έναυσμα να στοχοποιήσεις» κατέληξε ο Άρης Πορτοσάλτε.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης