ΑΡΧΙΚΗΠΟΛΙΤΙΚΗΟ Άδωνις παραδέχτηκε ότι είναι «αδιευκρίνιστος» και έβαλε πλάτη στον Παπαθανάση

Ο Άδωνις παραδέχτηκε ότι είναι «αδιευκρίνιστος» και έβαλε πλάτη στον Παπαθανάση

Πλήρη κάλυψη στον Νίκο Παπαθανάση για την κομπίνα του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης για να μην πληρώσει και να μη χάσει τα ακίνητά του, παρείχε ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου για το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης.

Μάλιστα, ο Γεωργιάδης παραδέχτηκε ότι είναι «αδιευκρίνιστος» με την εισαγγελική βούλα: «Το προσωνύμιο “αδιευκρίνιστος” είναι από από την εισαγγελική πρόταση αρχειοθέτησης για τη Novartis» παραδέχτηκε ο ίδιος υποστηρίζοντας ότι του αποδόθηκε αυτός ο χαρακτηρισμός επειδή η Οικονομική Εισαγγελία δεν έχει αρμοδιότητα φορολογικού ελέγχου, παρά μόνο για τη διερεύνηση γύρω από το ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Ο υπουργός Ανάπτυξης παρέχοντας πλήρη κάλυψη στο δόλιο σχέδιο του Παπαθανάση, ισχυρίστηκε ότι η Eurobank δεν τον ευνόησε, καθώς τα 50.000 ευρώ που πλήρωσε στην τράπεζα… «ήταν πολλά» για να εξαιρεθεί από την εγγύηση το ακίνητο στη Νέα Σμύρνη.

Από πλευράς του ο ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρης Μαμουλάκης, απάντησε στον Άδωνι κάνοντας λόγο για «βολικό συμβιβασμό», σημειώνοντας ότι τα τελευταία χρόνια έχουν σταματήσει οι πράξεις αναγκαστικής εκτέλεσης κατά της κατασκευαστικής εταιρίας, η οποία έλαβε το δάνειο με εγγυητή τον Παπαθανάση. Ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τον Γεωργιάδη να κάνει δεκτή την τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ για τη συμπερίληψη των δανειακών ρυθμίσεων στις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης αιρετών, ωστόσο ο ίδιος δεν απάντησε.

Δείτε επίσης:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπόθεση Παπαθανάση: Νέα τροπολογία ΣΥΡΙΖΑ για να δηλώνουν οι υπουργοί τις ρυθμίσεις των δανείων τους

Τι λέει η Eurobank για τα δάνεια με εγγυητή τον Νίκο Παπαθανάση

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νόμος και τάξη

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης