Με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα συναντήθηκε ο Τσίπρας – Η κουβέντα για τον Παναθηναϊκό

Τον θρυλικό προπονητή του Παναθηναϊκού Χουάν Ραμόν Ρότσα συνάντησε ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την διάρκεια της περιοδείας του στη Ηγουμενίτσα και οι δυο τους ήπιαν καφέ, συζητώντας για τις επιδόσεις της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχτηκε ότι η ΑΕΚ ήταν «λίγο καλύτερη» από τον Παναθηναϊκό, με τον Αργεντίνο coach να επιβεβαιώνει.

«Είχαμε μια ευκαιρία. Ήμασταν μπροστά σε όλο το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι χάθηκε στο ματς με τον Βόλο και στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην έδρα μας. Αλλά θα μου πεις κάναν υπέρβαση με τον Άρη έξω με τον ΠΑΟΚ έξω. Η ΑΕΚ ήταν λίγο καλύτερη από εμάς» ακούγεται να λέει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok, σχολιάζοντας την αγαπημένη του ομάδα.

@atsipras #fyp #fypgreece #tiktokgreece #Τσίπρας #παναθηναϊκός ♬ πρωτότυπος ήχος – Αλέξης Τσίπρας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

 [minoandesign-storyteller type="latest"]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Άννα βάστα γερά

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαβάστε επίσης