Βράνιες: Επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του! (video)

Ξανά στην ΑΕΚ ο Βόσνιος στόπερ

Must Read

«Το κομάντο επέστρεψε».

Με αυτή την φράση συνόδεψε η ΠΑΕ ΑΕΚ την ανακοίνωση της επιστροφής του Όγκνιεν Βράνιες στην «κιτρινόμαυρη» οικογένεια.

Ήταν μια συμφωνία που ήθελαν πολύ αμφότερες οι πλευρές, με τον Βόσνιο ουσιαστικά να χαρίζει κάτι περισσότερο από το μισό του συμβόλαιο. Στην Άντερλεχτ αμειβόταν περίπου με 1.000.000 ευρώ τον χρόνο και η Ένωση θα του καλύψει τις 400.000 ευρώ. Τα υπόλοιπα χρήματα, ο 30χρονος στόπερ, ουσιαστικά τα… χάρισε για να επιστρέψει στην μεγάλη του αγάπη.

Ο Βράνιες, ο οποίος επέλεξε το εμβληματικό νούμερο «21», λίγο μετά τις ανακοινώσεις, ανέφερε αρχικά: «Αισθάνομαι ότι ποτέ δεν έφυγα από την ομάδα. Η σχέση μου με την ΑΕΚ θα είναι μια σχέση αγάπης μέχρι το τέλος της ζωής μου».

Πρωταρχικός στόχος το πρωτάθλημα

Κατόπιν, εμφανίστηκε ξεκάθαρος αναφορικά με τους στόχους που θέτει ενόψει της νέας χρονιάς: «Είναι αυτονόητο ότι ξαναέρχομαι για το πρωτάθλημα. Θα βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

Ευχαρίστησε τον ισχυρό άνδρα της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Δημήτρη Μελισσανίδη, λέγοντας πως, «έκανε τα πάντα να με φέρει πίσω. Είπαμε κάποια πράγματα πολύ αντρικά και αυτό που του υποσχέθηκα, αυτό θα κάνω». Τέλος, σε ερώτηση αν είναι έτοιμος για την έναρξη της προετοιμασίας, τόνισε: «Όλη μου τη ζωή είμαι έτοιμος».

Ιδιαίτερα συγκινημένος ήταν και ο αδερφός του Βράνιες, Στόγιαν, που έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο και έχει γίνει μάνατζερ. Κατά την αποχώρηση τους από τα γραφεία του Αμαρουσίου, δήλωσε: «Είμαι συγκινημένος που η πρώτη μου μεταγραφή είναι του αδερφού μου, αλλά είναι και στην ΑΕΚ, γιατί ξέρω πόσο πολύ την αγαπάει».

Νέα από το μεταγραφικό μέτωπο

Όσον αφορά στις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις της Ένωσης, ο 29χρονος Πορτογάλος μέσος Νταβίντ Σιμάο αναμένεται εντός της σημερινής ημέρας να περάσει τα καθιερωμένα ιατρικά τεστ και να ανακοινωθεί από τον «Δικέφαλο».

Τέλος, ο πρώην σέντερ φορ της ΑΕΚ, Εζέκιελ Πόνσε, παρουσιάστηκε επίσημα χθες από την Σπάρτακ Μόσχας, με τους Ρώσους να αγοράζουν τον Αργεντίνο φορ από την Ρόμα, προσφέροντάς του ένα πολύ γενναιόδωρο συμβόλαιο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This