Τι αποκάλυψε η Σάκκαρη για το… μέλλον της με τον Στέφανο Τσιτσιπά (video)

Must Read

Η «χρυσή» πρωταθλήτρια του παγκόσμιου τένις, Μαρία Σάκκαρη ήταν καλεσμένη στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησε για την οικογένειά της, το τένις αλλά και για τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Η χαμογελαστή τενίστρια που έχει κατακτήσει τα γήπεδα σε όλο τον κόσμο μίλησε για τον Τσιτσιπά και συγκεκριμένα για τις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι έχουν σχέση. Η ίδια ανέφερε πως τα δημοσιεύματα φούντωσαν μετά το φιλί που της έδωσε ο Έλληνας τενίστας λόγω της νίκη τους σε ένα διπλό παιχνίδι απέναντι στο Φέντερερ.

Μάλιστα σε ερώτηση του κ. Χατζηνικολάου αν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι στο μέλλον μεταξύ σε εκείνη και τον Στέφανο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, λέγοντας χαρακτηριστικά «ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει».

Δείτε επίσης: Επιτέλους! Ο Τσιτσιπάς κέρδισε τον Μεντβέντεφ και μάλιστα με 2-0 σετ!

Η Μαρία Σάκκαρη τόνισε μεταξύ άλλων πως την εκνευρίζει το γεγονός όταν τύχει ο Στέφανος να χάσει σε δύο αγώνες σερί,  πολλοί είναι εκείνοι που σχολιάζουν πως ήταν απλά μια «φωτοβολίδα». Η ίδια δήλωσε: «Ο Στέφανος είναι ένα παιδί-θαύμα που δεν έχει ταβάνι και μπορεί να γίνει το νούμερο 1».

Η τενίστρια, στο τέλος της συνέντευξης, αποκάλυψε πως στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 -αν όλα πάνε καλά- θα παίξει διπλό-μεικτό αγώνα με τον Τσιτσιπά, δηλώνοντας μάλιστα πως συνεργάζονται άψογα και έχουν πολύ καλή επικοινωνία κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This