Παπασταθόπουλος-Τοροσίδης: Συνάντηση κορυφής στο Άγιο Όρος!

Must Read

Στο Άγιο Όρος βρέθηκαν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Βασίλης Τοροσίδης και έσπευσαν να μοιραστούν την εμπειρία τους στα social media.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο άσοι της «στρογγυλής θεάς» δράττωντας την ευκαιρία να αξιοποιήσουν την διακοπή των πρωταθλημάτων τους λόγω των προκριματικών του Euro 2020, βρέθηκαν παρέα στα Καρούλια του Αγίου Όρους, με τον αμυντικό του Ολυμπιακού να ποστάρει στο Instagram του μια κοινή τους φωτογραφία, όπου φαίνεται ξεκάθαρα το πόσο εντυπωσιασμένοι είναι από το «άγριο» τοπίο.

Τα Καρούλια, τα οποία βρίσκονται λίγο πιο κάτω από τα Κατουνάκια, όπου είναι «σκαρφαλωμένες» 16 Καλύβες, είναι μια περιοχή στην έρημο του Αγίου Όρους, η οποία εντάσσεται στη Μονή Μεγίστης Λαύρας και προξενούν δέος στον επισκέπτη, καθώς είναι βραχώδη, άνυδρα και εξαιρετικά απόκρημνα!

ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This